Multisporthorloge met polshartslagmeter en gps VivoActive HR zwart

€21899
DSM : X8375479

Ontworpen voor: personen die actief willen blijven en een gevarieerde en regelmatige activiteit willen uitoefenen met hartslagmeting aan de pols.

Met de VivoActive HR luister je naar muziek en doe je aan sport zonder je smartphone boven te halen. De smartwatch meet de hele dag door je hartslagfrequentie aan de pols.


Maat Maattabel


Meer
info

PRODUCTVOORDELEN

Meting van de parameters

Stappen, calorieën, hartslag via de pols, GPS, multisport, activiteitbalkje.

Ondoordringbaarheid

Tot 50 meter.

Autonomie

- Gps-modus: 13u. - Horlogemodus: 8 dagen.

Veelzijdigheid

Ingebouwde sportapps: lopen, fietsen, golfen, zwemmen, skiën, roeien …

Connectiviteit

Automatisch downloaden van gegevens, realtime opvolging en Smart Notifications.

Controle

Bedien je muziek vanaf je horloge.

Personalisatie

Personaliseer je horloge met Connect IQ.

Precisie

Geïntegreerde gps.

AFBEELDINGEN

Previous
Next

TECHNISCHE INFORMATIE

ACTIE FOTO

Previous
Next

REVIEWS

4.5 /5
29 Reviews
29 Gebruikers bevelen dit artikel aan
5
20
4
6
3
2
2
0
1
1
Vivo Active HR
5/5
Sportprofielen, GPS, Water- en stofbestendig
Smartnotifications niet functioneel, batterij
Ik heb de Vivo Active HR nu drie maanden en ik ben erg te spreken over het functioneren van deze activity tracker. Ik wil dan ook graag mijn bevindingen delen:

Functies
Allereerst was de Vivo Active HR gemakkelijk in te stellen (lengte, gewicht en geslacht) en te koppelen aan de app (Garmin Connect). Ik ben vervolgens gericht gaan trainen (hardlopen en fietsen). Dankzij de GPS-functie kon ik afstand, timer, tempo/ snelheid, rondeafstand, rondetempo, hartslag (aan de pols), hartslagzone en gemiddelde hartslag gemakkelijk aflezen en analyseren. Binnen 5 seconde maakt het horloge trouwens verbinding met de GPS-functie (allen buiten verbinding). Daarna is het slechts een kwestie van starten en na afloop stoppen (knop rechtsonder). Vervolgens kan je je prestatie opslaan of verwijderen (bij opslaan wordt deze vervolgens naar Garmin Connect gestuurd). ’s Avonds synchroniseer ik mijn apparaat met Garmin Connect (te vinden in Appstore). Hierop kan ik dus mijn sportprestaties verder analyseren. Ook heb ik op deze manier een overzicht van verschillende prestaties op verschillende meetmomenten. Via deze app kun je ook andere personen volgen om hun sportprestaties te volgen. De synchronisatie gaat via bluetooth verbinding (deze kun je aan het begin koppelen met je mobiele telefoon). Je moet dus niet vergeten om je bluetooth verbinding van je telefoon aan te zetten.

Batterij
Het horloge gaat ruim een week mee als activity tracker. Wanneer de GPS-functie aangezet wordt, gaat de batterij eerder op. Deze is weer gemakkelijk op te laden via de laptop of met de aansluiting van een Iphone-oplader.

Het scherm
De Vivo Active HR werkt met touchscreen en bezit een fijn polsbandje met sluiting. De touchscreen werkt nabehoren en ik kan ‘swipen’ naar verschillende schermen/ functies. Hierbij valt te denken aan: overzicht van mijn dag, gezette stappen versus doel, afgelegde kilometers, resultaten van laatst beoefende sport, hartslag van de afgelopen vier uur (met daarbij laagste en hoogste hartslag), smartnotifications meldingen en zelfs het weer!

Extra’s
Leuk om te weten is dat de Vivo Active HR ook kan fungeren als slaapmonitor (weinig gebruik van gemaakt), verschillende klokken instelbaar zijn, diverse sportprofielen gebruikt kunnen worden (zoals hardlopen, fietsen, zwemmen, golfen, wandelen, roeien, lopen binnen en fietsen binnen). Daarnaast kan ik zelfs mijn sms’jes en Whatsapp berichten aflezen. Hierbij moet ik wel vermelden dat ik perse op mijn mobiel moet zitten om deze berichten te ontvangen. Dit is dus eigenlijk een overbodige functie, aangezien ik de berichten dan net zo goed af kan lezen van mijn telefoon.

Daarnaast blijkt dat het horloge ook nog eens water- en stofbestendig is. Ik ben namelijk twee weken naar Tenerife gegaan. Hier heb ik meerdere malen in de zee gelegen en zelfs het buggy rijden heeft het apparaat overleefd. Al met al een topapparaat en zeker een aanrader!
Meer
Horloge met vele extra's
4/5
Heel gebruiksvriendelijk
De band vind ik iets te breed
Horloge met vele extra's. uitstekend te koppelen met je telefoon.ik vind het opmerkelijk hoe snel je kijkt op je horloge wanneer je bv een appje binnen krijgt.
Ook de hartslagmeter gebruikt ik veelvuldig in combinatie met bv hardlopen, wandelen, fietsen, je kunt precies zien waar en hoeveel je hebt afgelegd. Ook de stappenteller is geweldig, ik wist niet dat ik zoveel loop op een dag
Meer
prima
4/5
Op aanraden van u verkoper direct een software update gedaan. Geen enkel probleem ondervonden. Geweldige software. Na het wandelen of lopen direct late connecteren met smartphone en je kan alles direct terug vinden. Afstand ,afgelgde weg op een kaartje ,gemiddelde snelheid ,hartslag enz. Ben zeer tevreden.
Meer