Multisport gps-smartwatch Venu 2 zwart/grijs

369,99 −5%
349,99
Thuisbezorging:
Beschikbaar
Bezorgen in de winkel:

Helpt je om een gezonder en dus beter te leven. Multisport gps-smartwatch die je helpt om zorgt te dragen voor je lichaam en geest

De Venu 2 is uitgerust met geavanceerde functies om je gezondheid op te volgen en voor sporten, zodat je beter begrijpt wat er in je lichaam gebeurt.

PRODUCTVOORDELEN

Meting van de parameters

Opvolging van je stressniveau, Body Battery, slaapanalyse en nog veel meer

Coaching

Met meer dan 25 sporten, workouts met animatie op het display, Garmin Coach

Ondoordringbaarheid

50 m

Autonomie

Smartwatch-modus: tot 11 dagen Gps-modus met muziek: Tot 8 uur

Connectiviteit

Geïntegreerde tracking- en veiligheidsfuncties

TECHNISCHE INFORMATIE

GEMAAKT VOOR EEN ACTIEVE LEVENSSTIJL

Deze smartwatch is voorzien van duurzaam Corning® Gorilla® Glass 3, een slanke roestvrijstalen sierrand en een comfortabel siliconen bandje, en klaar om je in alle omstandigheden te vergezellen.

MULTISPORT

Leg al je favoriete activiteiten vast dankzij de gps en de meer dan 25 vooraf geladen binnen- en buitensporten waaronder wandelen, hardlopen, golf, zwemmen enz.

GRATIS WORK-OUTS MET ANIMATIE OP HET SCHERM

Een coach aan je pols? Dat kan! Op de watch vind je eenvoudig te volgen, vooraf geladen work-outs met animatie voor cardiotraining, krachttraining, yoga, Pilates en HIIT en je kunt meer downloaden via de Garmin Connect-app.

GEAVANCEERD PROGRAMMA VOOR KRACHTTRAINING

Met dit gedetailleerde activiteitenprofiel heb je jouw persoonlijke krachtrecords direct beschikbaar op je pols, met afbeeldingen die laten zien welke spiergroepen je hebt getraind.

HITT WORKOUTS

Gebruik verschillende timers om je HITT-workouts bij te houden, waaronder trainingen van het type AMRAP (zoveel mogelijk rondes/herhalingen), EMOM (maximaal aantal herhalingen binnen een minuut, iedere minuut), Tabata en gepersonaliseerde trainingen. Stel het aantal rondes, de trainings-/rustintervallen en meer in.

MELDINGEN

Ontvang e-mails, sms-berichten en meldingen van sociale netwerken direct op je smartwatch wanneer die is gekoppeld met een compatibele smartphone. Je kan zelfs sms-berichten beantwoorden als je een Android™ telefoon hebt.

MUZIEK

Download nummers en afspeellijsten van je Spotify®, Deezer of Amazon Music account (mogelijk is een abonnement vereist). Gebruik draadloze oortjes (apart verkrijgbaar) om zonder smartphone naar muziek te luisteren.

GARMIN PAY™

Ga nog sneller langs de kassa met de contactloze betaalmogelijkheid Garmin Pay bij aangesloten banken.

Garantie

2 jaar

Anderen gingen je voor

REVIEWS

Loading

VERGELIJKBARE PRODUCTEN