ZRAY

Opblaasbare Fury 2 SUP Dropstitch TTS 2 kamers 11' 335x84x15cm (11'x33"x6")

€299,00
€429,00 -30%

Opblaasbare Touring Fury 11' DS Stand Up Paddle Board met dubbele fusie laag + dubbele kamer + Optie windSUP - Compleet pakket 335x84x15cm

Kleur: Rood / Blauw

335 cm
Aantal:
Bezorging:

Alleen online: Verkocht en verstuurd door Coasto

  • Verkoop door Decathlon partner
  • Gratis retourneren binnen 30 dagen
  • Spaar 299 membership punten

Productbeschrijving

De Allround Stand-Up Paddle Board!

Gemaakt met hoogwaardige materialen, combineert dit board snelheid en plezier in het peddelen. Met grotere afmetingen dan de ATOLL biedt de ATOLL PRO optimale stabiliteit en balans, waardoor je zonder zorgen kunt surfen zonder om te kantelen. Met 25 kg meer dan de ATOLL, kun je gemakkelijk een passagier, huisdier of zelfs extra lading vervoeren.

Geconfigureerd voor maximale snelheid:

De Zray F2 touring peddel is ontworpen om de snelheid te maximaliseren en tegelijkertijd hoge stabiliteit te behouden.

De SUP is uitgerust met een dubbelwandige Drop-Stich fusietechnologie, waarbij twee lagen PVC worden samengevoegd om een board met hoge stijfheid en licht gewicht te verkrijgen.

Voor meer veelzijdigheid maakt de ingebouwde ondersteuning voor het bevestigen van een zeil snelle conversie naar windsurfmodus mogelijk.

De extra verwijderbare vin kan zonder gereedschap in het midden van het board worden bevestigd, waardoor het beheer ervan wordt vergemakkelijkt.

De D-ringen aan de uiteinden van het board maken de toevoeging van een zitplaats voor peddelen in zittende positie mogelijk.

De Fury Pro peddel heeft een dubbelkamerig systeem voor veilig varen.

Het model wordt aanbevolen voor zowel beginnende als gevorderde rijders (maximale belasting 142 kg) die op zoek zijn naar een veelzijdig board voor toeren, excursies en windsurfen.

Het SUP voor snelheidsabsorptie

De Zray Fury Pro is een opblaasbaar Stand-Up Paddle Board ontworpen om snelheid te absorberen en tegelijkertijd een hoge stabiliteit te behouden!

Dankzij de dubbelwandige Drop-Stich technologie krijg je een extreem stijve SUP, wat de glijprestaties van het model verbetert!

De Stand-Up Paddle Fury Pro is een veelzijdig board, perfect voor snelle vooruitgang in rustig water of in golven.

De discreet geplaatste en gemakkelijk te beheren ingebouwde voetbandsteun!

De Fury F2 is geschikt voor rijders die op zoek zijn naar een efficiënt en veelzijdig board voor toeren, excursies en windsurfen!

Reviews