YONEX

Binnen schoenen Yonex PC-comfort Z 2

160,00
Kleur: GEEL / GEEL / GEEL
Maat:
41
Thuisbezorging

Beschikbaar
Verkocht en verstuurd door Shopping Factory

Deze badmintontrainers voor heren zijn ontworpen om je het comfort, de responsiviteit en de bescherming te geven die je nodig hebt voor elke indoorwedstrijd.

  • Geselecteerd door Decathlon
  • Enkel online te bestellen en retourneren
  • Retour minimaal 14 dagen
  • Levering uitsluitend aan huis

Andere klanten kochten dit ook

Productbeschrijving

De Yonex Power Cushion Comfort Z 2 schoenen zijn bewerkt om maximale demping en prestaties te bieden, zodat je langer je beste spel kunt spelen.
Kenmerken:

Bovenstuk: synthetische vezels, kunsthars
Tussenzool: hyper mslite, power cushion, power cushion, power graphite sheet
Buitenzool: rubber
Materiaal: power kussen +, power kussen, dubbele raschel mesh, duurzame huid licht, power grafiet blad, veren bounce schuim

Technologieën:

POWER CUSHION +: Een rauw ei kan van 12 meter boven de POWER CUSHION + mat vallen en tot 6 meter stuiteren zonder te breken. Getest door YONEX ** POWER CUSHIONTM is een handelsmerk van Yonex Co, Ltd. Inspection Association & Boken Quality Evaluation (gebaseerd op JIS-normen) in vergelijking met conventioneel dempingsmateriaal (EVA).
Dubbel Raschel Mesh: Dubbel Raschel Mesh is een ultradunne mesh die extreem licht en duurzaam is. Het biedt acht keer meer luchtuitwisseling om vocht af te voeren dan gewone mesh.
Durable Skin Light: Een perfecte pasvorm laat je lichtvoetig spelen Door de flexibiliteit van rubber te combineren met de stijfheid van hard plastic, zorgt de Durable Skin Light op basis van polyurethaan ervoor dat je lichtvoetig kunt spelen met behoud van een robuuste pasvorm.
Veder Stuiterschuim
Synchro Fit inlegzool: Sneller voetenwerk De nieuwe Synchro Fit inlegzoolconstructie van YONEX zorgt voor een strakkere pasvorm tussen de schoen en de voet, waardoor krachtverlies tot een absoluut minimum wordt beperkt voor soepelere bewegingen en sneller voetenwerk. In vergelijking met conventionele schoenen is het middengedeelte van de binnenzool verhoogd, zodat de schoen beter aansluit op de voet. Door de hiel steviger tegen de binnenzool te houden, wordt de ruimte tussen de schoen en de voet verkleind, wat het comfort verbetert en ervoor zorgt dat de voet niet naar voren glijdt in de schoen.
Power Graphite Drive: Een blad grafiet is langs de zool aangebracht voor extra stabiliteit en om u naar het volgende schot te stuwen.
3D Power

Andere bekeken ook

REVIEWS

Loading