YONEX

Binnen schoenen Yonex PC 65 Z Momota

€157,95
€175,00 -9%

Yonex PC 65 Z Momota schoenen voor dynamisch voetenwerk en vloeiende bewegingen dankzij hun demping en stabiliteitstechnologie.

Kleur: Wit / Wit / Wit

41
Aantal:
Bezorging:

Alleen online: Verkocht en verstuurd door Sports Lab NL

  • Verkoop door Decathlon partner
  • Gratis retourneren binnen 30 dagen
  • Spaar 158 membership punten

Productbeschrijving

  • Yonex presenteert de Power Cushion 65 Z3 Men Momota Edition! Een model met aandacht voor stabiliteit en ondersteuningaccent. Gedragen door Kento Momota, maar vooral met de beste bestaande technologieën.
  • Een essentieel element bij de keuze van een paar badmintonschoenen, de voetsteun is geweldig bij de PC65 Z3 Men. Deze schoenen, die je enkel en voet perfect omsluiten, zijn voorzien van Toe Assist Shape en Synchro-Fit Insole voor een perfecte pasvorm, terwijl de Lateral Shell het naar buiten glijden van je voet elimineert voor optimaal reactievermogen en voetenwerk. Het naadloze bovenwerk van dit model zorgt voor extra comfort. Dit wordt bereikt door het aantal naden te beperken, zodat overlappende materialen worden vermeden.
  • Met een reputatie voor uitzonderlijke demping, Yonex bevat Power Cushion + in de voorvoet en de hiel om effectief de schok van de voet / grond impact te absorberen, terwijl het vrijgeven van energie op de volgende push-off voor dynamisch voetenwerk en soepele beweging. De Power Graphite Lite zorgt voor meer stabiliteit, net als de Round Sole op de buitenzool. Nieuw op Yonex is de Radial Blade Sole, die extra grip biedt met een opnieuw ontworpen vorm voor voorwaartse, achterwaartse en zijwaartse bewegingen.
  • De Double Russel Mesh voering en de Ventilation Hole zool vullen elkaar perfect aan voor een snelle vochtafvoer en houden je voeten droog. Comfortabel en stabiel, de PC 65 Z3 Men Momota Edition zal zeker in de smaak vallen.

Reviews