XTORM

Xtorm Fuel Series 5 35W Powerbank 20000mAh - 2x USB-C PD, 1x USB-A, Dusk White

€64,95

De FS5 powerbanks van Xtorm zijn perfect voor het snel opladen van allerlei mobiele apparaten. Ze zijn gemaakt van gerecycled plastic.

Kleur: Wit

Aantal:
Bezorging:

Alleen online: Verkocht en verstuurd door Xtorm

  • Verkoop door Decathlon partner
  • Gratis retourneren binnen 30 dagen
  • Spaar 65 membership punten

Productbeschrijving

Xtorm Fuel Series 5 35W Powerbank 20.000mAh - 100% GRS plastic - LED Display - 2 x USB-C PD / 1 x USB-A - Midnight Black

KRACHTIGE MAAR COMPACTE 20.000mAh POWERBANK: Laad moeiteloos meerdere apparaten op met deze krachtige Powerbank! Met een enorme capaciteit van 20.000mAh en twee 35W USB-C PD poorten, is deze Powerbank ideaal voor het snel opladen van tablets en smartphones.

SNEL EN EFFICIËNT OPLADEN: Dankzij de twee 35W USB-C PD poorten kunnen zowel Apple als Android tablets en smartphones razendsnel worden opgeladen. De 18W USB-A poort zorgt voor extra veelzijdigheid, waardoor ook andere mobiele apparaten in no-time weer volledig opgeladen zijn.

VEELZIJDIGE OPLAADMOGELIJKHEDEN: Met drie krachtige oplaadpoorten kunnen meerdere apparaten tegelijkertijd worden opgeladen, waaronder tablets, smartphones en camera's. De pass-through functie maakt het mogelijk om zowel de Powerbank zelf als aangesloten apparaten gelijktijdig op te laden, zodat je altijd klaar bent voor gebruik.

ecologisch EN MILIEUBEWUST: Gemaakt van gerecycled plastic met een GRS-certificering, draagt deze Powerbank bij aan een ecologischere toekomst. Kies voor een product dat niet alleen goed is voor de planeet, maar ook aan hoge kwaliteits- en ecologischheidsnormen voldoet.

VEILIGHEID VOOR ALLES: Met geavanceerde veiligheidsfuncties beschermt deze Powerbank niet alleen de aangesloten apparaten, maar ook zichzelf tegen overladen, kortsluiting en oververhitting. Laad al je apparaten zorgeloos en veilig op, waar je ook bent.

Reviews

Overige informatie

Product samenstelling

Xtorm Fuel Series 5 35W Powerbank 20000mAh - 2x USB-C PD, 1x USB-A, Dusk White