WCUP

Recovery Drink Vanille 5000 G

Vanaf
23,25
Smaak: Vanille
Maat:

Aantal:

Thuisbezorging:

Beschikbaar
Verkocht en verstuurd door WCUP Sports Nutrition NV

Optimale hersteldrank

  • Geselecteerd door Decathlon
  • Enkel online te bestellen en retourneren
  • Retour minimaal 14 dagen
  • Levering uitsluitend aan huis

Productbeschrijving

WCUP Recovery Drink is een voedingssupplement met zoetstof op basis van koolhydraten, aminozuren en vitaminen voor aanmaak van een hersteldrank.

Koolhydraten dragen bij tot het herstel van de normale werking van de spieren (contractie) na zeer intensieve en/of langdurige lichaamsbeweging die tot spiervermoeidheid en depletie van de glycogeenvoorraad in skeletspieren heeft geleid.

Het gunstige effect wordt verkregen bij de consumptie van koolhydraten, uit alle bronnen, in een totale inname van 4 g per kg lichaamsgewicht in doses, waarvan de eerste binnen de eerste 4 uur en de laatste niet later dan 6 uur na de zeer intensieve en/of langdurige lichaamsbeweging met spiervermoeidheid en depletie van de glycogeenvoorraad in skeletspieren tot gevolg.

Buiten bereik van kinderen bewaren

De dagelijks aanbevolen portie niet overschrijden

Een voedingssupplement mag niet als vervanging van een gevarieerde en evenwichtige voeding en van een gezonde levensstijl worden gebruikt

Technische informatie

gewicht (in g)

5000 g

REVIEWS

Loading

TECHNISCHE INFORMATIE

gewicht (in g)

5000 g

OVERIGE INFORMATIE

Product samenstelling

saccharose, dextrose, fructose, maltodextrine, L-glutamine, L-leucine, L-valine, aroma, L-isoleucine, magnesiumcitraat, L-ascorbinezuur, zoetstoffen (sucralose en acesulfaam-K), DL-alfatocoferylacetaat, pyridoxinewaterstofchloride, thiaminewaterstofchloride.

VOORRAADADVIES

Gebruik 500ml in de eerste 30min na de inspanning.