WATTAMULA

Luxe design eco RVS waterfles mosgroen 500 ml - extra carrier

€29,95

Duurzame rvs waterfles die je drankje 24 uur koud en 12 uur warm houdt. Dankzij de inhoud van 500 ml past de drinkfles of thermosfles gemakkelijk in je tas en in de meeste bekerhouders. 100% lekvrij.

Kleur: DONKERGROEN

0,5 LITER 10 stuks

Aantal:

Bezorging:

Verkocht en verstuurd door Wattamula

  • Geselecteerd door Decathlon
  • Enkel online te bestellen en retourneren
  • Gratis retourneren binnen 30 dagen
  • Levering uitsluitend aan huis

Productbeschrijving

> Bekijk hier de mosgroene variant met een extra dop met rietje
SPECIAL EDITION – Mosgroene rvs drinkfles of thermosfles gemaakt van hoogwaardig 18/8 roestvrijstaal met de dop in dezelfde kleur. Met extra carrier zodat je de waterfles makkelijk met je mee kunt nemen. Past in de meeste bekerhouders.
Voordelen

Smalle opening om uit te drinken
Duurzaam
Isolerend: min. 24 uur koud en 12 uur warm
Hoge kwaliteit 18/8 roestvrijstaal
Duurzame poeder coating
BPA vrij
Lekvrij

Alles in de natuur is voornamelijk groen. Groen is de kleur van leven, vernieuwing en energie. Ook veiligheid, milieu en groei worden geassocieerd met groen. Zet deze rvs drinkfles of thermosfles naast je neer om dit gevoel te creëren voor een gezonde lifestyle.
• Design
Een luxe waterfles die een rond design heeft. Je kunt hem daardoor goed vasthouden en makkelijk bedienen. De roestvrijstalen dop die in dezelfde kleur is als de body sluit de fles 100% af en is daardoor lekvrij. Een tijdloze kleur die prachtig matcht bij veel andere kleuren. De inhoud van 500 ml maakt de fles compact en past daardoor in de meeste tassen. Zo heb je op ieder moment je water, thee, koffie of ander drankje bij de hand. De drinkfles past in de meeste bekerhouders.
• Top kwaliteit van Wattamula
Als je kiest voor Wattamula dan kies je voor kwaliteit. De fles is opgebouwd uit hoogwaardig 18/8 roestvrijstaal, zowel de binnen- als buitenkant zijn hiervan gemaakt. Dit maakt de fles ontzettend stevig en sterk zodat je zoveel mogelijk beschermd bent tegen stoten en vallen. De duurzame poeder coating dient als extra beschermlaagje over de fles, dit is een korrelige substantie die over de buitenkant heen is gespoten. Dit proces is vrij van giftige stoffen en daarom een duurzaam proces.
• BPA vrij & smaak
Roestvrijstaal is fijn materiaal, één van de grootste voordelen is dat het geen smaak afgeeft. Ook zijn alle waterflessen van Wattamula vrij van BPA.
• Altijd de juiste temperatuur
De drinkfles is samengesteld uit twee wanden van roestvrijstaal met een vacuüm ertussen. Door deze techniek blijft de temperatuur van je drankje maximaal behouden. Je kunt minimaal 24 uur lang van koude en 12 uur van warme drankjes genieten. Zo heb je altijd de juiste temperatuur op ieder moment van de dag.
• Milieuvriendelijke keuze
Plastic dat eenmalig wordt gebruikt, zoals plastic flesjes, is slecht voor het milieu. Plastic is niet afbreekbaar en brengt daardoor veel schade toe. Draag het milieu een warm hart toe door gebruik te maken van deze herbruikbare waterfles is zodat je plastic achterwege laat.
• Self-care
Om gezond te leven is het essentieel om water te drinken. Drink minimaal 2 tot 3 liter per dag om je lichaam in goede conditie te houden. Intern kan je lichaam beter zijn werk doen, maar het heeft ook veel effect op de buitenkant. Je huid blijft mooi en je humeur gaat er ook op vooruit omdat je meer energie hebt. Meer energie leidt tot betere prestaties op school of op je werk en dit leidt weer tot andere positieve gevolgen. Je zult ook merken dat je beter slaapt en dat je beter kunt nadenken.
• Onderhoud
Met een regelmatige schoonmaakbeurt zorg je dat je de drinkfles in optimale conditie houdt. Voor een uitgebreide uitleg kun je terecht op deze pagina.

REVIEWS

Loading