WALKINGPAD

WalkingPad C2

€449,00

Ontdek de volledig opvouwbare WalkingPad C2 in het geel: Compact, stil en eenvoudig op te bergen met een snelheid tot 6 km/u. Perfect voor uw indoor wandelactiviteit met een stijlvol tintje!

Kleur: Geel

Aantal:
Bezorging:

Alleen online: Verkocht en verstuurd door WalkingPad

  • Verkoop door Decathlon partner
  • Gratis retourneren binnen 30 dagen
  • Spaar 449 membership punten

Productbeschrijving

De WalkingPad C2 is een opvouwbare loopband ontworpen voor thuisgebruik. Deze compacte loopband is ideaal voor mensen die weinig ruimte hebben maar toch graag willen sporten. Het apparaat is ook geschikt voor onder een bureau zodat je tijdens het werken kan blijven bewegen. De WalkingPad C2 is beschikbaar in de kleuren geel, wit en zwart.

Krachtige motor

De WalkingPad C2 is uitgerust met een krachtige motor die een snelheid kan bereiken van maximaal 6 kilometer per uur. Dit maakt de loopband perfect voor wandelen en licht joggen. De WalkingPad C2 is daardoor geschikt om te blijven bewegen tijdens het werken door de loopband onder het bureau te plaatsen. De motor is bovendien uitgerust met een dempingssysteem waardoor de loopband niet meer geluid maakt dan 65 decibel, zo worden huisgenoten niet gestoord. De loopband is schokabsorberend waardoor het wandelen erg comfortabel is en knieblessures worden voorkomen.

Afmetingen

De WalkingPad C2 heeft opgevouwen een afmeting van 82,55213,6 centimeter, wat betekent dat deze gemakkelijk opgeborgen kan worden, bijvoorbeeld onder een bed of in een kast. Uitgevouwen heeft de C2 een afmeting van 144,55213,6 centimeter.

Inclusief LED-display

De WalkingPad C2 is ook voorzien van een LED-display waarop je de voortgang van je workout kunt volgen, zoals de tijd, snelheid en verbrande calorieën. Het apparaat is ook compatibel met een mobiele app die je kunt gebruiken om je inzicht te krijgen in je trainingsresultaten. Ook kun je de snelheid van de WalkingPad via een afstandsbediening. De snelheid van de WalkingPad C2 is zelfs aan te passen zonder hulpmiddelen. Door aan de voorkant van de loopband te lopen, zal deze versnellen. Wanneer er aan de achterkant van de loopband wordt bewogen of stil wordt gestaan zal de loopband vertragen.

Handige Specificaties

  • Max gebruikersgewicht: 100kg
  • Uitgevouwen: 1445 * 518 * 125mm
  • Ingeklapt: 825 * 518 * 136mm
  • Product Gewicht: 25 kg
  • App: KS Fit
  • Loopgebied: 1200*400mm

Reviews