VIRTUFIT

VirtuFit Trampoline met Veiligheidsnet - Zwart - 244 cm

€119,90

Springplezier voor jong en oud! Met 2 jaar garantie op het frame ben je verzekerd van langdurig springplezier.

Kleur: VEELKLEURIG
Exclusief online
Verkocht en verstuurd door Fitwinkel

Productbeschrijving

De VirtuFit Trampoline met Veiligheidsnet garandeert springplezier voor jong én oud. Deze grote ronde trampoline is geschikt voor buitengebruik en dankzij het stevige veiligheidsnet is het vrijwel onmogelijk om eraf te vallen.

De VirtuFit Trampoline wordt geleverd inclusief veiligheidsnet. Het veiligheidsnet heeft een hoogte van 165 cm en bedekt de volledige omtrek van de trampoline. Aan de voorzijde is het net voorzien van een groene dubbelzijdige rits welke je van 2 kanten kunt openen.

Voor maximale veiligheid heeft de trampoline een PVC veiligheidsrand met padding die zorgt voor extra demping bij een val of verkeerde sprong. Deze slijtvaste rand is 26 cm breed en 1,5 dik en heeft een zwarte kleur met groene details. Zowel de veiligheidsrand als het springvlak zijn water- en UV-bestendig.

Ook het frame is bestand tegen alle weersomstandigheden. Het frame bestaat uit gegalvaniseerde stalen buizen met een diameter van 38 mm en een staaldikte van 1,2 mm. Dankzij het gegalvaniseerde frame met zwarte poedercoating en de gegalvaniseerde veren is de trampoline veilig voor roest en corrosie.

Om een zo veilig mogelijke spring ervaring te garanderen, zijn alle VirtuFit trampolines uitgebreid getest en gekeurd. De trampolines zijn volgens Europese richtlijnen gekeurd en voldoen aan de volgende testscriteria: EN71-1 EN71-2 EN71-3 EN71-14

Het Nederlandse fitnessmerk VirtuFit staat garant voor uitstekende kwaliteit. De fitnessapparaten, fitnessartikelen en trampolines zijn vervaardigd uit kwaliteitsmaterialen en daarnaast is er veel aandacht besteedt aan gebruikersgemak, design en uitgebreide functionaliteiten. VirtuFit stelt veiligheid voorop. Alle trampolines voldoen daarom aan strenge Europese veiligheidseisen en zijn voorzien van een CE keurmerk.

Technische informatie

  • Gewicht Gewicht < 50kg
  • BREEDTE 244 cm
  • DIGITALE CONSOLE 244 cm
  • HOOGTE 51 cm
  • LENGTE 55 cm
  • SPORTIEF NIVEAU ALLE NIVEAUS

REVIEWS

Loading

TECHNISCHE INFORMATIE

Gewicht

Gewicht < 50kg

BREEDTE

244 cm

DIGITALE CONSOLE

244 cm

HOOGTE

51 cm

LENGTE

55 cm

SPORTIEF NIVEAU

ALLE NIVEAUS