VIRTUFIT

VirtuFit Opbergrek voor Medicine balllen

€120,95

Voor het netjes opbergen van medicijnballen.

Kleur: ZWART
Exclusief online
Verkocht en verstuurd door Fitwinkel

Productbeschrijving

Met het VirtuFit Opbergrek voor Medicijnballen berg je je medicijnballen netjes op, zonder dat ze wegrollen. Het opbergsysteem biedt ruimte aan 6 medicijnballen. En omdat deze ballen boven elkaar geplaatst kunnen worden, werkt hij ook nog eens ruimtebesparend. Naast medicijnballen, is dit opbergrek ook geschikt voor slam ballen.

Met 6 medicijnbal houders
Het Virtufit Opbergrek voor Medicijnballen heeft 6 medicijnbalhouders die boven elkaar zijn bevestigd. Om deze reden neemt het rek een vloeroppervlak van slechts 69 x 55 cm in beslag. Een perfect opbergsysteem voor iedere Functional training ruimte. Of dit nu thuis is of in de sportschool.

Sterk gepoedercoat staal
Het VirtuFit medicijnbalrek is gemaakt van sterk staal en is voorzien van een zwarte poedercoating wat het rek een moderne en strakke look geeft.

VirtuFit
Het Nederlandse fitnessmerk VirtuFit staat garant voor uitstekende kwaliteit. De fitnessapparaten en fitnessartikelen zijn vervaardigd uit kwaliteitsmaterialen en daarnaast is er veel aandacht besteed aan gebruikersgemak, design en uitgebreide functionaliteiten.

REVIEWS

Loading