VIRTUFIT

VirtuFit Medicijnbal - Medicine Ball Pro

€27,95

Train je buik-, arm en rugspieren door gebruik te maken van een rubberen medicijnbal. In meerdere gewichten verkrijgbaar.

Kleur: ZWART
Maat:
Exclusief online
Verkocht en verstuurd door Fitwinkel

Productbeschrijving

De VirtuFit Medicijnbal is ideaal voor het trainen van buik-, arm en rugspieren. De medicijnballen van VirtuFit zijn uitermate geschikt voor veelzijdige trainingen en daarnaast vervaardigd uit kwaliteitsmateriaal. Naast dat je kracht en conditie verbetert, train je ook de coördinatie. Door het rubberen oppervlak heb je veel grip tijdens je oefeningen en kan deze niet snel uit je handen glippen. Deze medicijnbal is ook erg goed te gebruiken voor de revalidatie. De VirtuFit Medicijnballen zijn er in 5 gewichten: 1, 2, 3, 4 en 5 kg, hierdoor is er altijd een passend gewicht bij voor jouw uitdagende training.

De gewichten zijn duidelijk op de medicijnballen weergegeven en in onderstaande gewichten en diameters verkrijgbaar: 1 kg: 19 cm diameter 2 kg: 21 cm diameter 3 kg: 24 cm diameter 4 kg: 24 cm diameter 5 kg: 24 cm diameter

VirtuFit Het Nederlandse fitness merk VirtuFit staat garant voor uitstekende kwaliteit. De fitnessapparaten en fitnessartikelen zijn vervaardigd uit kwaliteitsmaterialen en daarnaast is er veel aandacht besteedt aan gebruikersgemak, design en uitgebreide functionaliteiten.

REVIEWS

Loading