VIRTUFIT

Trampolinerok - met Opbergvak - Veiligheidsnet - 213 x 305 cm

34,90
Kleur: ZWART
Thuisbezorging

Beschikbaar
Verkocht en verstuurd door Fitwinkel

Voorkom dat iemand onder de trampoline terecht komt en verleng de levensduur.

  • Geselecteerd door Decathlon
  • Enkel online te bestellen en retourneren
  • Retour minimaal 14 dagen
  • Levering uitsluitend aan huis

Andere klanten kochten dit ook

Productbeschrijving

De VirtuFit Trampolinerok met Opbergvak is een extra veiligheidsnet die je bevestigt aan je trampoline. Dit handige veiligheidsnet is bedoeld voor de onderkant van de trampoline en voorkomt dat iemand onder de trampoline terecht komt tijdens het springen. Daarnaast verlengt het de levensduur van je trampoline omdat er geen vuil, bladeren, speelgoed en andere voorwerpen onder de trampoline kunnen komen.

In het kort

Voorkomt dat mensen of dingen onder de trampoline terecht komen Met handig opbergvak Gemakkelijk te bevestigen

Trampoline rok voorkomt ongelukken

De VirtuFit Trampoline Rok vormt een extra barrière voor kinderen en huisdieren die onder de trampoline willen kruipen. Vooral tijdens het springen kunnen nare ongelukken gebeuren als er iets of iemand onder de trampoline terecht komt. Gelukkig is er de trampolinerok die dit voorkomt. Je bevestigt het net aan de binnenzijde van de poten, langs de gehele omtrek van de trampoline, waarna niemand er meer langs kan.

Trampoline rok met handig opbergvak

De veiligheidsrok van VirtuFit is voorzien van een opbergvak. Erg handig om bijvoorbeeld je schoenen in op te bergen tijdens het springen.

Beschikbare formaten voor de trampoline

Deze trampolinerok van VirtuFit is verkrijgbaar in meerdere formaten. Ze zijn geschikt voor de rechthoekige VirtuFit Trampolines en de rechthoekige VirtuFit Premium Trampolines met de volgende afmetingen:

183 x 274 cm213 x 305 cm244 x 366 cmLet op: deze trampolinerok is geschikt voor rechthoekige trampolines. Voor ronde trampolines verwijzen we je naar onze andere trampolinerokken.

VirtuFit
Het Nederlandse fitnessmerk VirtuFit staat garant voor uitstekende kwaliteit. De fitnessapparaten, fitnessartikelen en trampolines zijn vervaardigd uit kwaliteitsmaterialen en daarnaast is er veel aandacht besteedt aan gebruikersgemak, design en uitgebreide functionaliteiten. VirtuFit stelt veiligheid voorop. Alle trampolines voldoen daarom aan strenge Europese veiligheidseisen en zijn voorz…

Andere bekeken ook

Technische informatie

  • LENGTE 68 cm
  • SPORTIEF NIVEAU ALLE NIVEAUS

REVIEWS

Loading

TECHNISCHE INFORMATIE

LENGTE

68 cm

SPORTIEF NIVEAU

ALLE NIVEAUS

OVERIGE INFORMATIE

Product samenstelling

PE