VIRTUFIT

Omtrekmeter meetlint met BMI Calculator - 150 cm

€8,95

Zorgt voor een nauwkeurige meting

Kleur:

WIT

Thuisbezorging:

Beschikbaar

Verkocht en verstuurd door Fitwinkel

  • Geselecteerd door Decathlon
  • Enkel online te bestellen en retourneren
  • Retour minimaal 14 dagen
  • Levering uitsluitend aan huis

Productbeschrijving

Met de VirtuFit Omtrekmeter - Meetlint met BMI Calculator meet je niet alleen de omtrek van je taille, heupen, armen of benen, maar bereken je tegelijkertijd ook je BMI. Dankzij het handige draaisysteem heb je binnen enkele seconden inzicht in de gezondheid van jouw lichaam.

Gripvergrendeling voor gebruiksvriendelijke meting
De Virtufit Omtrekmeter bevat een meetlint met een lengte van 150 cm en een nauwkeurigheid van 1 mm. Hij is erg eenvoudig in gebruik en ideaal om de omtrek van verschillende lichaamsdelen te meten. Dankzij de gripvergrendeling rolt hij niet automatisch terug, maar pas weer zodra je op de knop drukt.

BMI Calculator
De buitenkant van het meetlint is voorzien van een draaischijf waarmee je je BMI berekent. Om je BMI te berekenen heb je allereerst je lichaamslengte en je gewicht nodig. Vervolgens draai je de schijf net zolang totdat je lengte onder je gewicht staat. Klaar? Dan lees je in het venster jouw huidige BMI score af. Hieronder, maar ook op de calculator zelf, lees je wat je BMI score betekent.

BMI score < 25: ondergewicht
BMI score 18 - 25: gezond gewicht
BMI score 25 <: overgewicht

VirtuFit
Het Nederlandse fitnessmerk VirtuFit staat garant voor uitstekende kwaliteit. De fitnessapparaten en fitnessartikelen zijn vervaardigd uit kwaliteitsmaterialen en daarnaast is er veel aandacht besteed aan gebruikersgemak, design en uitgebreide functionaliteiten.

REVIEWS

Loading

OVERIGE INFORMATIE

Product samenstelling

Kunststof