VIRTUFIT

Halterschijf - Hi-Temp Bumper Plate - 15 kg - 50 mm

64,95
Kleur: ZWART
Maat:
15 kg

Aantal:

Thuisbezorging:

Beschikbaar
Verkocht en verstuurd door Fitwinkel

Perfecte halterschijven voor zowel thuis- als professioneel gebruik. De stevige rubber coating voorkomt beschadigingen aan de vloer.

  • Geselecteerd door Decathlon
  • Enkel online te bestellen en retourneren
  • Retour minimaal 14 dagen
  • Levering uitsluitend aan huis

Productbeschrijving

De Virtufit Hi-Temp Bumper Plates zijn geschikt voor thuisgebruik en professioneel gebruik. Meestal worden deze plates gebruikt bij powerliften en crossfit, maar je kan ze ook bij andere krachttrainingen gebruiken. Wat maakt deze bumper plates zo geschikt? Dankzij het stevige rubber stuiteren de plates met weinig lawaai op de ondergrond en beschadigen ze de vloer niet.

Gemaakt van duurzaam materiaal
De Hi-Temp Bumper Plates van VirtuFit zijn gemaakt van gerecycled SBR rubber en granulaat, gebonden met pur en hebben een gietijzeren binnenring. Dankzij het stevige rubber gaan de bumper plates jarenlang mee. Alle bumper plates hebben een even grote diameter, maar per gewicht verschillen ze in breedte.

Je kan ze gewoon laten vallen!
Het gerecyclede rubber heeft ook een beschermende functie, namelijk de vloer. Ben je aan het deadliften, maar wordt het gewicht te zwaar? Laat dan de bumper plates vallen zonder je zorgen te maken over beschadigingen in de vloer of het lawaai wat een normale halterschijf zou maken. Het rubber heeft een schokabsorberende functie waardoor je deze gewoon kan laten vallen.

Te gebruiken met én zonder halterstang
Je kan er voor kiezen om de bumper plates te gebruiken met of zonder halterstang. De plates passen op olympische halterstangen van 50 mm. Met halterstang kan je oefeningen doen zoals squats of deadlifts. maar als je oefeningen wilt doen zonder halterstang kan je de bumper plate als los gewicht gebruiken.

De Virtufit Hi-Temp Bumper Plates zijn verkrijgbaar in verschillende gewichten:
• 5 kg
• 10 kg
• 15 kg
• 20 kg

VirtuFit
Het Nederlandse fitnessmerk VirtuFit staat garant voor uitstekende kwaliteit. De fitnessapparaten en fitnessartikelen zijn vervaardigd uit kwaliteitsmaterialen en daarnaast is er veel aandacht besteed aan gebruikersgemak, design en uitgebreide functionaliteiten.

Technische informatie

DIAMETER (in cm)

50 mm

REVIEWS

Loading

TECHNISCHE INFORMATIE

DIAMETER (in cm)

50 mm

OVERIGE INFORMATIE

Product samenstelling

Rubber