VILLETTE

Villette Extreme MM, city-ebike 13Ah 8sp 27.5 inch Dark Grey

€1.899,00
€2.099,00 -9%

Sportieve elektrische citybike met MTB invloeden. 27.5 inch wielen, 13 Ah geïntegreerde accu, 8 versnellingen derailleur en uitgebalanceerd rijgedrag dankzij de middenmotor.

Kleur: GRIJS

47
Deze fiets wordt geleverd door een van onze partners en is mogelijk nog niet volledig afgemonteerd. Deze kan door u zelf worden gemonteerd met bijgeleverde instructies. Voor vragen hierover verwijzen we je door naar onze online klantenservice
Aantal:

Alleen online: Verkocht en verstuurd door Bike Service Nederland BV

  • Verkoop door Decathlon partner
  • Gratis retourneren binnen 30 dagen
  • Spaar 1899 membership punten

Productbeschrijving

** Sportief, comfortabel en helemaal van nu. De Villette Extreme serie biedt het beste van twee werelden met zijn frisse mix van mountainbike en elektrische stadsfiets. ** De Villette Extreme MM is het topmodel voor de ervaren e-bike rijder. Het stevige aluminium frame met geïntegreerde 13 Ah accu is voorzien van 27.5 inch wielen met ballonbanden die voor het nodige rijcomfort zorgen.

** Middenmotor ** De Bafang 210 middenmotor (70Nm) is onderin het frame, tussen de trappers, gemonteerd waardoor deze e-bike een perfecte balans heeft en een ideale gewichtsverdeling. De wielen zijn voorzien van hydraulische schijfremmen, het achterwiel van een Shimano Altus 8 versnellingen derailleur. De Extreme is uitgerust met fraaie spatborden, een kettingscherm, zijstandaard en verlichting, zoals dat bij een volwaardige stadsfiets hoort. De fiets is leverbaar in de moderne kleuren Dark Grey en Greige. De ondersteuning werkt mee tot u een snelheid van 25 km/u hebt bereikt. De 13 Ah accu geeft de fiets een grote actieradius waardoor u flinke ritten kunt maken, met wind mee of tegen, heuvel op, heuvel af en eventueel met volle bepakking. Wilt u sportief bezig zijn dan kunt u de fiets ook zonder trpaondersteuning gebruiken. De vrijloopfunctie van de motor zorgt in dat geval niet voor extra weerstand.

** Voor stadsjungle en licht offroaden** Kies een van de 8 versnellingen met de flippers rechts aan het stuur, bepaal welke ondersteuningsstand u wilt gebruiken, selecteer deze op het LCD display dat in de bovenbuis is geïntegreerd en geniet van uw rit. De Extreme is helemaal op zijn gemak in een stads decor, wendbaar, snel en veilig. Maar het MTB aandeel in de fiets maakt dat u er ook rustig de vrije natuur mee kunt ontdekken. Onverharde paden vormen geen probleem. Voordat u met de fiets op pad gaat doet u er goed aan een ART gekeurd slot te (laten) monteren. De fiets wordt namelijk zonder slot geleverd.

De Villette Extreme MM is er in twee kleuren en één framemaat (47 cm). Door de lange zadelpen en het verstelbare stuur kunnen mensen van ca 160 tot 185 cm een prettige zitpositie op de fiets instellen. Met de optionele voordrager die los te koop is wordt het een prachtige transportfiets.

Kwaliteit en betrouwbaarheid Elke Villette fiets wordt door vakmensen in elkaar gezet met gebruikmaking van goede, bekende, merkonderdelen. U kunt dan ook van uw fiets op aan. Natuurlijk is geregeld onderhoud een vereiste om de fiets in topstaat te houden. Hiervoor kunt u terecht bij diverse fietsenmakers. Mocht de fietsenmaker om de hoek het onderhoud weigeren uit te voeren, dan kunt u gebruikmaken van de diensten van de bij FSNplus aangesloten fietsenmakers. FSNplus is tevens de door de fabrikant aangewezen partij om reparaties onder garantie uit te laten voeren. Bij aankoop van de fiets krijgt u de gegevens van FSNplus mee, zodat u eenvoudig met hen in contact kunt treden.

Reviews

Overige informatie

Product samenstelling

Aluminium

VOORRAADADVIES

Zo mogelijk droog en vorstvrij stallen

Juridische informatie

U heeft 2 jaar garantie