VILLETTE

Le Bonheur AM 2.3, elektrische damesfiets, 28 inch, 7 sp, grijsL

€1.299,00 −23%
€999,00

Elektrische damesfiets met krachtige achterwielmotor, 13 Ah accu en 7 versnellingen derailleur. Comfortabel, met 5 standen ondersteuning, LCD display en geveerde voorvork.

Kleur:

DONKERGRIJS

Maat:

48

Aantal:

Thuisbezorging:

Beschikbaar
Verkocht en verstuurd door BIKE SERVICE NEDERLAND
 • Geselecteerd door Decathlon
 • Enkel online te bestellen en retourneren
 • Gratis retourneren binnen 30 dagen
 • Levering uitsluitend aan huis

Productbeschrijving

De Villette le Bonheur is een elektrische damesfiets met lage instap, 7 versnellingen en 28 inch wielen.
Een zeer fijn rijdende fiets dankzij de achterwielmotor, die op een natuurlijke manier ondersteunt. Waar de ketting het wiel in beweging brengt geeft de motor dat extra duwtje in de rug. U heeft keus uit 7 versnellingen dankzij de Shimano Altus derailleur en uit 5 ondersteuningsstanden. Die kiest u eenvoudig met het LCD display op het stuur. Deze comfortabele fiets is, door de lange zadelpen en het verstelbare stuur, geschikt voor personen van 160 tot wel 185 cm.

Specificaties in het kort:

Shimano Altus 7 versnellingen derailleur MXUS achterwielmotor 250 W, 36 V 13 Ah, 36V, 468 Wh accu, uitneembaar Aluminium frame LCD display, 5 ondersteuningsstanden 28 inch dubbelwandige velgen Kettingscherm V-brakes voor en achter Zijstandaard

Villette fietsen: rijden zonder zorgen.
Uw Villette e-bike is met veel zorg door vakmensen samengesteld. De gebruikte onderdelen zijn van onberispelijke kwaliteit om een lang en zorgeloos gebruik te kunnen garanderen. U kunt op uw Villette fiets vertrouwen. Vanzelfsprekend dient u de fiets af en toe na te (laten) kijken op slijtage van de slijtende delen, zoals banden, remblokjes, tandwielen en ketting. Op zijn tijd een grondige schoonmaakbeurt (maar niet met een hogedrukspuit!) zal de levensduur verlengen, evenals het om de twee of drie maanden smeren van de draaiende delen. Dit kunt u zelf doen, of bij een fietsenmaker laten uitvoeren.

Een fijne fietstocht.
Zorg ervoor dat de accu voldoende is opgeladen voor de tocht die u in gedachten heeft. Zijn de banden goed opgepompt?  Hou er rekening mee dat de door de fabrikant opgegeven actieradius is berekend met de meest gunstige omstandigheden: gering gewicht van de berijder, prachtig weer, lichtste ondersteuningsstand en volop meetrappen van de berijder. In de praktijk zal de genoemde actieradius vrijwel nooit gehaald worden. Slecht wegdek, te lage bandenspanning, tegenwind en het kiezen van een hogere ondersteuning zijn allemaal factoren die ervoor zorgen dat de actieradius afneemt. Mocht de accu leeg zijn voordat u aan het eind van uw tocht bent, weet dan dat de fiets ook prima zonder ondersteuning fietst, en dat de weerstand van de motor nihil is wanneer deze is uitgeschakeld.

Klaar voor vertrek? Niets staat een mooie tocht in de weg. Als u onderweg even wilt stoppen voor een bezoek aan een winkel of horecagelegenheid, geen probleem! Standaard uitklappen en de fiets op slot zetten (de fiets wordt zonder slot geleverd, wij raden u aan een ART gekeurd slot aan te schaffen), neem eventueel de accu uit als dat een zekerder gevoel geeft, en neem die rust. Vaak kunt u bij horecagelegenheden de accu bijladen. Neem dus voor de zekerheid op langere ritten ook de oplader mee.

 De accu, onderhoud en opslag.
De accu van uw Villette e-bike is een belangrijk onderdeel van het elektrische systeem. Bij aankoop zal de accu meestal half vol zijn. U dient de accu voor het eerste gebruik volledig op te laden. Rij de accu (in een of meerdere tochtjes, dat maakt niet uit) zo ver leeg dat de accu indicatie op het display gaat knipperen. Laad vervolgens de accu weer volledig op. Herhaal deze cyclus minstens 4 keer. Op deze manier zal de accu optimaal geactiveerd worden en de volledige accucapaciteit gebruikt kunnen worden. Na deze 4 cycli van helemaal opladen en vrijwel helemaal leegrijden kunt u de accu ook tussentijds gaan bijladen, wanneer dat nodig zou zijn. Dat heeft dan geen invloed meer op de levensduur.

De accu kunt u op de fiets of los opladen. Het opladen bij kamertemperatuur in een droge omgeving heeft de voorkeur. Bij lage temperaturen en hoge temperaturen kan er simpelweg minder stroom in de cellen worden opgenomen, waardoor de actieradius afneemt.

Gebruikt u de accu enkele weken niet? Neem deze dan uit de fiets en sla de accu bij kamertemperatuur op. Zorg ervoor dat de accu volledig opgeladen wordt weggelegd. Indien u de accu gedurende enkele maanden niet gebruikt, leg de accu dan elke 2 maanden aan de oplader. Hiermee voorkomt u diepontlading, waardoor de accu onbruikbaar zou worden.

De accu is een spatwaterdichte behuizing vol elektrische cellen. Dompel de accu nooit onder in water, gebruik nooit een hogedrukspuit om de accu te reinigen! Wanneer u de ebike op een fietsdrager op de auto meeneemt, haal dan de accu uit de fiets en leg deze binnen in de auto. Dit scheelt niet alleen gewicht op de drager, maar zal in een regenbui ook geen schade aan de accu veroorzaken. Bij 100 km/u werkt een milde regenbui ook als een hogedrukspuit.

Technische informatie

 • TYPE FRAME Aluminium frame
 • VERING Met vering
 • ELEKTRISCHE ONDERSTEUNING ELEKTRONISCHE ONDERSTEUNING: JA
 • SOORT REMMEN VBrake-remmen
 • WIELGROOTTE 28"
 • BATTERIJVERMOGEN 36V 13 Ah
 • MOTORKOPPEL 40 Nm
 • MAXIMUMSNELHEID 25 km/h
 • BREEDTE 65 cm
 • MET STANDAARD JA
 • FREQUENTIE REGELMATIG
 • AUTONOMIE (in km) Tot 120 km
 • HOOGTE (in cm) 110 cm
 • LENGTE (in cm) 188 cm
 • GEWICHT (in kg) 24 kg
 • STAAT Nieuw
 • AANTAL VERSNELLINGEN 7 versnellingen
 • VOUWBAAR Niet vouwbaar
 • POSITIE VAN DE ELEKTRISCHE MOTOR Achterkant

REVIEWS

Loading

TECHNISCHE INFORMATIE

TYPE FRAME

Aluminium frame

VERING

Met vering

ELEKTRISCHE ONDERSTEUNING

ELEKTRONISCHE ONDERSTEUNING: JA

SOORT REMMEN

VBrake-remmen

WIELGROOTTE

28"

BATTERIJVERMOGEN

36V 13 Ah

MOTORKOPPEL

40 Nm

MAXIMUMSNELHEID

25 km/h

BREEDTE

65 cm

MET STANDAARD

JA

FREQUENTIE

REGELMATIG

AUTONOMIE (in km)

Tot 120 km

HOOGTE (in cm)

110 cm

LENGTE (in cm)

188 cm

GEWICHT (in kg)

24 kg

STAAT

Nieuw

AANTAL VERSNELLINGEN

7 versnellingen

VOUWBAAR

Niet vouwbaar

POSITIE VAN DE ELEKTRISCHE MOTOR

Achterkant

OVERIGE INFORMATIE

Product samenstelling

Aluminium

VOORRAADADVIES

Zo mogelijk droog en vorstvrij stallen

GEBRUIKSAANWIJZING

Kies de framemaat die past bij uw lengte

Juridische informatie

U heeft 2 jaar garantie