TUNTURI

Yoga Blok - Yogablok - Kurk - L 23 x B 15 x H 7,5 cm

30,99
Kleur: KLEURLOOS

Aantal:

Thuisbezorging:

Beschikbaar
Verkocht en verstuurd door Tunturi

Dit 100% natuurlijke en milieuvriendelijke Tunturi yoga blok van kurk is het perfecte hulpmiddel tijdens het beoefenen van yoga en andere balans-oefeningen.

  • Geselecteerd door Decathlon
  • Enkel online te bestellen en retourneren
  • Retour minimaal 14 dagen
  • Levering uitsluitend aan huis

Productbeschrijving

100% natuurlijk yoga hulpmiddel
Dit 100% natuurlijke en milieuvriendelijke Tunturi yoga blok van kurk is het perfecte hulpmiddel tijdens het beoefenen van yoga en andere balans-oefeningen. De steun van het blok helpt je om moeilijke poses te bereiken en zorgt er voor dat je spieren en gewrichten niet overbelast raken. Het yoga blok van kurk biedt stabiliteit, waardoor jij je beter kan concentreren op de techniek en oefeningen. Het is een verrijking voor je yoga oefeningen.

Voordelen
✓ Zeer duurzaam en milieuvriendelijk dankzij het materiaal kurk
✓ 100% natuurlijk, biologisch afbreekbaar en recyclebaar
✓ Biedt goede grip bij het uitvoeren van yoga oefeningen
✓ Helpt bij het verbeteren van flexibiliteit en balans
✓ Vochtafstotend en immuun tegen schimmels

Duurzaam en milieuvriendelijk
Kurk is een duurzaam en milieuvriendelijk materiaal. Het blok is 100% procent natuurlijk, volledig recyclebaar en gaat terug naar waar het vandaan kwam als je het ooit weg zou doen: de natuur. Bovendien zorgt kurk voor een goede en stevige grip en voelt het prettig aan bij het doen van de oefeningen.

Over Tunturi
Feel better every day. Dat is het motto van Tunturi. Onze oorsprong ligt in Finland, waar in 1922 twee broers een fietsenwinkel begonnen. Nu, ruim 100 jaar later, zijn we een Nederlands bedrijf en een wereldwijd merk. We ondersteunen je tijdens jouw reis naar een gezond en fit lichaam, een gebalanceerde geest en een gelukkig leven. Dat doen we met een breed scala aan apparaten voor cardio- en krachttraining, accessoires en ondersteunende apps. Een assortiment dat steeds uitbreidt en verbetert, met kwalitatieve producten en uitstekende garantie. Kom je ergens niet uit of heb je vragen? Dan staat ons serviceteam voor je klaar.

Wij vinden dat iedereen recht heeft recht op lekker en gezond sporten, ook kinderen. Daarom doneren wij van iedere aankoop die jij doet een bedrag aan stichting Fitkids. Zo zorgen we er samen voor dat kinderen met een beperking een sport kunnen beoefenen.

Overzicht specificaties
• Afmeting: L 23 x B 15 x H 7,5 cm
• Gewicht: 720 gr
• Materiaal en kleur: kurk

Technische informatie

  • BREEDTE 15 cm
  • HOOGTE 7.5 cm
  • LENGTE 23 cm

REVIEWS

Loading

TECHNISCHE INFORMATIE

BREEDTE

15 cm

HOOGTE

7.5 cm

LENGTE

23 cm

OVERIGE INFORMATIE

Product samenstelling

Kurk