TUNTURI

Tunturi Nekbeschermer Pro De Luxe

29,99
Kleur: ZWART / ZWART

Aantal:

Thuisbezorging:

Beschikbaar
Verkocht en verstuurd door Tunturi

Tunturi Nekbeschermer Pro De Luxe

  • Geselecteerd door Decathlon
  • Enkel online te bestellen en retourneren
  • Retour minimaal 14 dagen
  • Levering uitsluitend aan huis

Productbeschrijving

Tunturi PRO BARPAD DELUXE
Doe jij vaak squats? Of train je heel intensief en zwaar? Denk er aan om je nek en schouders te beschermen. Met de Pro Barpad Deluxe foam rol van Tunturi leg je een stevig en zacht omhulsel rond de metalen stang. Je maakt je training nét dat tikkeltje aangenamer.

De voordelen van de Tunturi Pro Barpad Deluxe
✓ Beschermt nek en schouders
✓ Past rond elke halterstang
✓ Pro Foam garandeert intensief gebruik

Ga langer door
Je ondervindt geen hinder van de zware stang bij je training waardoor je met plezier een aantal squats meer doet. Doe je daarna nog andere oefeningen? Zet de padding met de klittenbandsluiting in een handomdraai op de stang van een ander toestel. Het Pro Foam verzekert een intensief gebruik: dit materiaal laat zich makkelijk schoonmaken.

Hoe bescherm jij je nek en schouders? Koop de Tunturi Pro Barpad Deluxe en voel het verschil tijdens al je trainingen.

Over Tunturi
Feel better every day. Dat is het motto van Tunturi. Onze oorsprong ligt in Finland, waar in 1922 twee broers een fietsenwinkel begonnen. Nu, ruim 100 jaar later, zijn we een Nederlands bedrijf en een wereldwijd merk. We ondersteunen je tijdens jouw reis naar een gezond en fit lichaam, een gebalanceerde geest en een gelukkig leven. Dat doen we met een breed scala aan apparaten voor cardio- en krachttraining, accessoires en ondersteunende apps. Een assortiment dat steeds uitbreidt en verbetert, met kwalitatieve producten en uitstekende garantie. Kom je ergens niet uit of heb je vragen? Dan staat ons serviceteam voor je klaar.

Wij vinden dat iedereen recht heeft recht op lekker en gezond sporten, ook kinderen. Daarom doneren wij van iedere aankoop die jij doet een bedrag aan stichting Fitkids. Zo zorgen we er samen voor dat kinderen met een beperking een sport kunnen beoefenen.

Overzicht specificaties
• Afmetingen: L: 42 cm B: 8 cm H: 4 cm
• Gewicht: 215 g
• Materiaal/Kleur: Foam/Zwart

REVIEWS

Loading

OVERIGE INFORMATIE

Product samenstelling

Polyester,Schuim