TUNTURI

Trilplaat - Incl. stoel - 30 snelheden - 3 programma's - Cardio Fit V20

€199,00

Met gebruik van de V20 trilplaat wordt je training veranderd. Naast het trainen van balans wordt door: oscillatie, vibratie of een combinatie de bloedsomloop, botdichtheid en vetverbranding bevorderd

Kleur: ZWART / ZWART / GROEN

Aantal:
Out of stock

Alleen online: Verkocht en verstuurd door Tunturi New Fitness BV

  • Verkoop door Decathlon partner
  • Gratis retourneren binnen 30 dagen
  • Spaar 199 membership punten

Productbeschrijving

Trainen met balans De Tunturi Cardio Fit V20 Trilplaat is de ideale manier om te trainen zonder zelf te hoeven bewegen. De trillingen die de trilplaat voortbrengt brengen je uit balans waardoor je spieren hard moeten werken om het evenwicht te bewaren. Hiermee zorg je voor vetverbranding, spieropbouw en verbetering van de botdichtheid en bloedsomloop. Daarnaast helpt het bij het bestrijden van cellulitis.

Voordelen ✓ Goed voor vetverbranding, spieropbouw, botdichtheid en bloedsomloop ✓ Met drie functies: oscillatie, vibratie en een combinatie hiervan ✓ Trainen zonder te bewegen ✓ Helpt tegen cellulitis ✓ Met afneembare stoel voor oefeningen voor nek, schouders, rug, core en bovenbenen ✓ Eenvoudig te verplaatsen en op te bergen ✓ Met dertig verschillende snelheden ✓ Met drie programma’s en drie handmatige modi

Oscillatie en vibratie De trilplaat heeft drie standen: een oscillatiestand, een vibratiestand en een combinatie van deze twee. Vibratie betekent dat de plaat in een snel tempo op en neer gaat, oscillatie is een schommelbeweging. Beide zorgen er voor dat het lichaam uit balans wordt gebracht, waardoor de spieren moeten aanspannen om het evenwicht te bewaren. Hiermee train je veel spiergroepen zonder ingewikkelde oefeningen. De combinatie creëert een driedimensionaal trainingseffect voor maximale uitdaging. In een rustiger programma is een trilplaat ook uitstekend geschikt voor ontspanning na een training.

Extra’s De V20 heeft push-up handgrepen die in twee verschillende standen kunnen worden gezet voor het intensiveren van oefeningen. De stoel is afneembaar en geschikt voor oefeningen voor de nek, rug, core, schouders en bovenbenen. De V20 is voorzien van transportwieltjes zodat je hem eenvoudig op kan ruimen. De V20 heeft een (afneembare) stoel die je kan gebruiken voor oefeningen voor de nek, schouders, rug, core en bovenbenen. Ideaal voor het intensiveren of uitbreiden van deze oefeningen!

Inclusief Tunturi Training app Op zoek naar hulp, inspiratie of motivatie voor je training? In Tunturi Training vind je duizenden geanimeerde fitnessoefeningen, instructies en workout video's. Deze helpen je het maximale uit jezelf én je Tunturi-producten te halen.

Je kan solo trainen en je eigen trainingsschema’s samenstellen, maar ook groepslessen volgen en gebruik maken van de community. De bibliotheek wordt regelmatig aangevuld zodat er altijd nieuwe uitdagingen en inspiratie in de app te vinden is. Het mooie is: Tunturi Training is te gebruiken en te downloaden in de App Store en Play Store!

Over Tunturi Feel better every day. Dat is het motto van Tunturi. Onze oorsprong ligt in Finland, waar in 1922 twee broers een fietsenwinkel begonnen. Nu, ruim 100 jaar later, zijn we een Nederlands bedrijf en een wereldwijd merk. We ondersteunen je tijdens jouw reis naar een gezond en fit lichaam, een gebalanceerde geest en een gelukkig leven. Dat doen we met een breed scala aan apparaten voor cardio- en krachttraining, accessoires en ondersteunende apps. Een assortiment dat steeds uitbreidt en verbetert, met kwalitatieve producten en uitstekende garantie. Kom je ergens niet uit of heb je vragen? Dan staat ons serviceteam voor je klaar.

Wij vinden dat iedereen recht heeft recht op lekker en gezond sporten, ook kinderen. Daarom doneren wij van iedere aankoop die jij doet een bedrag aan stichting Fitkids. Zo zorgen we er samen voor dat kinderen met een beperking een sport kunnen beoefenen.

Overzicht specificaties • Afmeting inclusief stoel: L 73 x B 39,4 x H 34 cm • Gewicht: 15 kg • Maximaal gebruikersgewicht: 150 kg • Inclusief verstelbare push-up handgrepen • Inclusief twee resistance tubes met handgrepen • Inclusief afstandsbediening • Met transportwieltjes

Reviews

Overige informatie

Product samenstelling

ABS,Elektrische componenten,Motor