TUNTURI

FB80 Flat Bench - Halterbank

165,99
Kleur: ZWART / ZWART

Aantal:

Thuisbezorging:

Beschikbaar
Verkocht en verstuurd door Tunturi

De Tunturi FB80 Flat bench ondersteunt je borst en je rug. Je traint ergonomisch en stabiel op deze fitnessbank.

  • Geselecteerd door Decathlon
  • Enkel online te bestellen en retourneren
  • Retour minimaal 14 dagen
  • Levering uitsluitend aan huis

Productbeschrijving

Start je met fitnessen? Of ben je een getrainde fitnesser? Deze vlakke halterbank zorgt voor een solide basis tijdens al je trainingen. De Tunturi FB80 Flat bench ondersteunt je borst en je rug: je traint ergonomisch en stabiel op deze fitnessbank.

Intensief en effectief
De FB80 is een veelzijdige trainingsbank. Maak werk van je core en maak sit ups vanuit lage positie naar achter en terug omhoog. Deze oefening maak je intensiever als je de flat bench declined instelt: zeer effectief! Voor je rug train je met dumbbells of denk aan oefeningen als bench presses.

Naast het buikspierbord zorgen de beenrollen voor extra variatiemogelijkheden. De beenrollen hebben een foam vulling en een heavy duty bekleding: ze bieden je stabiliteit tijdens je work-outs.

Squats en lunges voor benen en billen. Pectoral flies en bench presses voor de borst. Rowing, side raises en shoulder presses voor rug en schouders. Ab crunches voor de buik: dit is een greep uit de talloze oefeningen die je op de FB 80 van Tunturi uitvoert.

Weinig ruimte thuis? Met deze vlakke halterbank bespaar je ruimte. Je maakt de FB80 een heel stuk kleiner met het neerklapmechanisme: je schuift het onder een bed of zet het in een kast. Daarnaast neem je het moeiteloos mee met de sterke draagbeugel. Het frame van robuust staal zorgt voor de nodige stevigheid. De afwerking in een mat zwarte poedercoating geeft je fitnessbank een strakke uitstraling. De rubberen antislip voetdoppen beschermen je vloer en voorkomen dat de bank gaat schuiven.

De voordelen van de Tunturi FB80 Flat bench
✓ Solide fitnessbank voor beginner en geoefend fitnesser
✓ Veelzijdige vlakke halterbank
✓ Beenrollen voor extra stabiliteit
✓ Compact en gemakkelijk opklapbaar
✓ Meenemen met de draagbeugel

Ga vandaag nog aan de slag op deze vlakke halterbank van Tunturi. Wacht niet en bestel gauw!

Inclusief gratis Tunturi Training app
Op zoek naar hulp, inspiratie of motivatie voor je training? In Tunturi Training vind je duizenden geanimeerde fitnessoefeningen, instructies en workout video's. Deze helpen je het maximale uit jezelf én je Tunturi-producten te halen.

Je kan solo trainen en je eigen trainingsschema’s samenstellen, maar ook groepslessen volgen en gebruik maken van de community. De bibliotheek wordt regelmatig aangevuld zodat er altijd nieuwe uitdagingen en inspiratie in de app te vinden is. Het mooie is: Tunturi Training is 100% gratis te gebruiken en te downloaden in de App Store en Play Store!

Over Tunturi
Feel better every day. Dat is het motto van Tunturi. Onze oorsprong ligt in Finland, waar in 1922 twee broers een fietsenwinkel begonnen. Nu, ruim 100 jaar later, zijn we een Nederlands bedrijf en een wereldwijd merk. We ondersteunen je tijdens jouw reis naar een gezond en fit lichaam, een gebalanceerde geest en een gelukkig leven. Dat doen we met een breed scala aan apparaten voor cardio- en krachttraining, accessoires en ondersteunende apps. Een assortiment dat steeds uitbreidt en verbetert, met kwalitatieve producten en uitstekende garantie. Kom je ergens niet uit of heb je vragen? Dan staat ons serviceteam voor je klaar.

Wij vinden dat iedereen recht heeft recht op lekker en gezond sporten, ook kinderen. Daarom doneren wij van iedere aankoop die jij doet een bedrag aan stichting Fitkids. Zo zorgen we er samen voor dat kinderen met een beperking een sport kunnen beoefenen.

Overzicht specificaties
• Opklapbaar: afmeting uitgeklapt: L: 143 cm. B: 43 cm. H: 44 cm.
• Opklapbaar: afmeting ingeklapt : L: 124 cm. B: 43 cm. H: 25 cm.
• Frame: staal
• Bekleding beenrollen: foam en vinyl
• Maximaal gebruikersgewicht: 150 kg
• Gewicht: 13 kg

Technische informatie

  • GEBRUIKSPLAATS BINNEN
  • LICHAAMSZONE BOVENLICHAAM
  • SOORT TRAINING KRACHT
  • BREEDTE 43 cm
  • HOOGTE 44 cm
  • LENGTE 143 cm

REVIEWS

Loading

TECHNISCHE INFORMATIE

GEBRUIKSPLAATS

BINNEN

LICHAAMSZONE

BOVENLICHAAM

SOORT TRAINING

KRACHT

BREEDTE

43 cm

HOOGTE

44 cm

LENGTE

143 cm

OVERIGE INFORMATIE

Product samenstelling

Plastic,Staal