TUNTURI

Bokszak staand - Vrijstaande bokspaal - Verplaatsbaar - Zand vulbare voet

249,00
Kleur: ZWART
Maat:
170 CM
Thuisbezorging

Beschikbaar
Verkocht en verstuurd door Tunturi

Vrijstaand

  • Geselecteerd door Decathlon
  • Enkel online te bestellen en retourneren
  • Retour minimaal 14 dagen
  • Levering uitsluitend aan huis

Andere klanten kochten dit ook

Productbeschrijving

Veelzijdig trainen
Wil jij je trap- en stoottechniek verbeteren? Is het tijd voor een complete workout? Moet je de energie van de dag even kwijt of wil je werken aan je reactievermogen en coördinatie? Een staande bokszak is de uitkomst! Niet alleen voor boksen is deze bokszak geschikt, ook bijvoorbeeld tennissers en turners gebruiken een bokszak om hun armen te trainen.
Staande bokszakken zwaaien niet veel heen en weer, in tegenstelling tot hangende bokszakken. Daarmee zijn ze dus veiliger voor jezelf en je omgeving. Bovendien heb je geen vaste plek nodig voor de bokszak, je hoeft hem niet te monteren en hij kan eenvoudiger worden opgeborgen als hij in de weg staat.

Voordelen
✓ Vrijstaand
✓ Verplaatsbaar
✓ Helpt bij het verbeteren van trap- en stoottechniek
✓ Verbetert coördinatie en reactievermogen
✓ Voor een intensieve, complete workout

Stabiel
In de voet van deze bokszak kan ongeveer negentig kilo zand. Met dat gewicht staat de bokszak stevig en stabiel, hoe hard je ook stoot of trapt. De zak zelf is van PVC. Dit materiaal heeft een groot absorberend vermogen waardoor stoten en trappen minder belastend zijn voor je gewrichten. Bovendien veert PVC eenvoudig terug, waardoor de staande bokszak zijn vorm houdt.

Inclusief gratis Tunturi Training app
Op zoek naar hulp, inspiratie of motivatie voor je training? In Tunturi Training vind je duizenden geanimeerde fitnessoefeningen, instructies en workout video's. Deze helpen je het maximale uit jezelf én je Tunturi-producten te halen.

Je kan solo trainen en je eigen trainingsschema’s samenstellen, maar ook groepslessen volgen en gebruik maken van de community. De bibliotheek wordt regelmatig aangevuld zodat er altijd nieuwe uitdagingen en inspiratie in de app te vinden is. Het mooie is: Tunturi Training is 100% gratis te gebruiken en te downloaden in de App Store en Play Store!

Over Tunturi
Feel better every day. Dat is het motto van Tunturi. Onze oorsprong ligt in Finland, waar in 1922 twee broers een fietsenwinkel begonnen. Nu, ruim 100 jaar later, zijn we een Nederlands bedrijf en een wereldwijd merk. We ondersteunen je tijdens jouw reis naar een gezond en fit lichaam, een gebalanceerde geest en een gelukkig leven. Dat doen we met een breed scala aan apparaten voor cardio- en krachttraining, accessoires en ondersteunende apps. Een assortiment dat steeds uitbreidt en verbetert, met kwalitatieve producten en uitstekende garantie. Kom je ergens niet uit of heb je vragen? Dan staat ons serviceteam voor je klaar.

Wij vinden dat iedereen recht heeft recht op lekker en gezond sporten, ook kinderen. Daarom doneren wij van iedere aankoop die jij doet een bedrag aan stichting Fitkids. Zo zorgen we er samen voor dat kinderen met een beperking een sport kunnen beoefenen.

Overzicht specificaties
• Afmeting: L 69 x B 69 x H 170 cm
• Gewicht: 9,6 kg
• Kleur: zwart
• Materiaal: PVC
• Vulling voet: zand (niet meegeleverd)

Andere bekeken ook

REVIEWS

Loading

OVERIGE INFORMATIE

Product samenstelling

EPE,PVC,Schuim