TRAVELIN' OUTDOOR

Wandelschoen Heren Sonderborg Low

109,95
Kleur: ZWART / ZWART / ZWART
Maat:
Thuisbezorging:

Beschikbaar
Verkocht en verstuurd door ToExplore

De wandelschoen Sonderborg Low van Travelin’ is een waterdichte wandelschoen, gemaakt voor alle weersomstandigheden en seizoenen.

  • Geselecteerd door Decathlon
  • Enkel online te bestellen en retourneren
  • Retour minimaal 14 dagen
  • Levering uitsluitend aan huis

Productbeschrijving

De Sonderborg Low uit de outdoorcollectie van Travelin’ heeft een stijlvol design en is gemaakt voor optimaal draagcomfort. De buitenzijde van de schoen is gemaakt van hoogwaardig textiel. De zool is stevig en slijtvast, met een bijzonder zacht voetbed.
De Outdoor collectie is speciaal ontwikkeld voor de wandelaar. Op lange of korte afstanden, door regen en modder, op vlak land of over rotsen, deze schoenen laten je niet in de steek. Gepatenteerde technologieën verzekeren comfort en optimale functionaliteit. Beproefd en geliefd door avonturiers!
De Sonderborg Low is een prachtige, lage en waterdichte wandelschoen, gemaakt voor alle weersomstandigheden en seizoenen. De wandelschoen is gemaakt van hoogwaardig textiel met een binnenkant die voorzien is van een waterdicht membraan. De natuur rubberen profielzool geeft een goede afwikkeling en heeft een maximale demping. Deze wandelschoen van Travelin' reikt tot net onder de enkel en is ideaal voor moeilijk terrein.

Technische informatie

LEEFTIJD

OUDER DAN 12 JAAR

REVIEWS

Loading

TECHNISCHE INFORMATIE

LEEFTIJD

OUDER DAN 12 JAAR