TRANZX

Opzetstuur JD802 triathlon 22,2 / 25,4 mm zwart

41,78
Kleur: ZWART / ZWART / ZWART
Thuisbezorging:

Beschikbaar
Verkocht en verstuurd door Fietsweb

Bestel via de webshop van Decathlon deze opzetstuurtje van het merk tranzx in de kleur zwart. Dit artikel wordt gratis verzonden.

  • Geselecteerd door Decathlon
  • Enkel online te bestellen en retourneren
  • Retour minimaal 14 dagen
  • Levering uitsluitend aan huis

Productbeschrijving

Op zoek naar een cat248? Dan ben je bij Decathlon als de online sportwinkel van België aan het juiste adres. Deze opzetstuur jd802 triathlon 22,2 / 25,4 mm zwart is namelijk perfect voor iedere fietsfanaat. Dit artikel wordt geleverd in de kleur zwart. Meer informatie over dit artikel vind je hieronder. Heb je vragen? neem dan contact op met de klantenservice van Decathlon. Tranzx opzetstuur jd802 triathlon

met dit opzetstuk van jd transformeer je de fiets in een triathlon-fiets. Een zeer comfortabele accessoire waar je de ellebogen en onderarmen op kunt laten rusten. Daarmee zeer aangenaam als je graag lange afstanden aflegt. Het betreft een zwart aluminium frame met kunststof pads ter ondersteuning. Dit universele opzetstuk is geschikt om te bevestigen op diverse soorten fietsen: van racefietsen tot stadsfietsen. Het opzetstuur is geschikt voor sturen met een diameter van 22,2 of 25,4 mm (niet voor 31.8 mm).

Specificaties:
kleur: zwart
materiaal: aluminium
gewicht: 630 gram
lengte: 38 cm
klemdiameter: 22,2 / 25,4 mm
inclusief montageset

Technische informatie

STAAT

Nieuw

REVIEWS

Loading

TECHNISCHE INFORMATIE

STAAT

Nieuw