TIKKENS

LED Fietsverlichting Set - Fietslamp USB Oplaadbaar - Voorlicht & Achterlicht

59,99 −36%
37,95
Kleur: ZWART

Aantal:

Thuisbezorging:

Beschikbaar
Verkocht en verstuurd door Northwall

Voel je veilig op de fiets met de TIKKENS LED fietslamp set. Deze set bestaat uit een voorlicht én achterlicht. Waterbestendig, lichtgewicht en duurzaam

 • Geselecteerd door Decathlon
 • Enkel online te bestellen en retourneren
 • Retour minimaal 14 dagen
 • Levering uitsluitend aan huis

Productbeschrijving

Voel je veilig op de fiets met de TIKKENS LED fietslamp set. Deze set bestaat uit een voorlicht én achterlicht. Beide lampen zijn waterbestendig, lichtgewicht en duurzaam. Je kan ze opladen via USB-kabel, dus geen gedoe met batterijen. Ook te gebruiken bij andere activiteiten, zoals hardlopen, kamperen of bij het uitlaten van de hond. Met een batterijduur van 4 tot 12 uur en een accu indicator, zodat je weet wanneer je ze terug moet opladen. Zowel voor- als achterlicht hebben diverse lichtstanden. Zien en gezien worden!

ℹ Belangrijk: Houd de aan-uitknop 1x kort en meteen 1x lang ingedrukt om tussen knipperend en normaal licht te wisselen.

USB Oplaadbaar
Met deze TIKKENS fietslampen hoef je geen batterijen meer te vervangen. De lampjes zijn namelijk eenvoudig op te laden met de bijgeleverde USB-kabels. Deze kabels passen op elk apparaat met een USB-poort. De oplaadindicatie (rood/groen) vertelt je op tijd wanneer de batterijen bijna leeg of opgeladen zijn. Zo kan je ze tijdig overal opladen. De voorlamp is in 4 uur volledig opgeladen en 4 tot 9 uur te gebruiken, afhankelijk van de lichtstand. De achterlamp is in 1 uur opgeladen en 4 tot 12 uur te gebruiken.

Voor- & Achterlicht
In het donker wil je natuurlijk kunnen zien waar je fietst en zichtbaar zijn in het verkeer. De voorlamp heeft schijnsterkte van 400 lumen! Zo zie je niet alleen zelf goed het wegdek, ook wordt je duidelijk door andere weggebruikers gespot. Beide lampen zijn compact en licht van gewicht, zodat je ze makkelijk mee kan nemen.

ℹ Houd de aan-uitknop 1x kort en meteen 1x lang ingedrukt om tussen knipperend en normaal licht te wisselen.

Helder Flitslicht en Knipperlicht
Soms is het nodig om extra op te vallen, bijvoorbeeld 's avonds in een druk stadsverkeer. De voorlamp heeft 4 standen: helder licht, lang helder licht, flitslicht en knipperlicht. De achterlamp heeft dezelfde vier standen. Door de wijde hoek van het voorlicht en de aanpasbare helderheid kan je altijd en overal veilig fietsen en gezien worden.

TIKKENS LED Fietslamp Set
▶ Verschillende Lichtstanden
▶ Geschikt voor alle Fietsen
▶ Quick Release Montage
▶ Oplaadbare Accu
▶ Lange Batterijduur

Waterbestendig & Veilig
De TIKKENS fietslampen zijn waterproof en kunnen dus elk seizoen gebruikt worden. De lampen zijn zo ontworpen dat ze het verkeer om je heen niet verblinden. Ook kan je de veelzijdige lampen bijvoorbeeld gebruiken bij diverse andere activiteiten zoals noodgevallen, bij het kamperen, tijdens het hardlopen, of als je gaat wandelen.

Eenvoudige Montage
Dankzij de Quick Release bevestigingsbanden kun je de lampjes eenvoudig monteren en demonteren. Geen gereedschap nodig voor installatie: wikkel de band om je stuur/zadelstang (of andere gewenste plek) en bevestig het andere uiteinde van de band weer aan de clip. aangezien de banden flexibel zijn blijven de lampjes ook bij hobbelige wegen stevig zitten. Geschikt voor alle soorten fietsen, van kinderfietsen tot mountainbikes.

Specificaties
✔ Merk: TIKKENS
✔ Kleur: Zwart
✔ Inhoud: 1x Voorlamp + houder - 1x Achterlamp + houder - 2x USB-kabel - 1x Handleiding
✔ Afmeting voorlamp: 10,20 x 3,00 x 2,30 cm
✔ Afmeting achterlamp: 7,00 x 2,0 x 1,6 cm
✔ Gewicht voorlamp: 106g
✔ Gewicht achterlamp: 25g
✔ Waterbestendigheid: IPX3
✔ Opladen: via USB
✔ Aantal lichtstanden voorlamp: 4 modes
✔ Aantal lichtstanden achterlamp: 4 modes

Wees altijd zichtbaar met de TIKKENS Fietsverlichting. Voel je veilig op de Fiets!

Technische informatie

 • Type bevestiging Met bevestigingsmoeren
 • TYPE VOEDING rechargeable via usb
 • TYPE VERLICHTING Voorlicht
 • LICHTSTERKTE REGELBARE LICHTSTERKTE
 • ZICHTBAARHEID 10/10
 • TYPE LICHT Om mee te zien
 • STAAT Nieuw
 • POSITIE Voor- en achterkit

REVIEWS

Loading

TECHNISCHE INFORMATIE

Type bevestiging

Met bevestigingsmoeren

TYPE VOEDING

rechargeable via usb

TYPE VERLICHTING

Voorlicht

LICHTSTERKTE

REGELBARE LICHTSTERKTE

ZICHTBAARHEID

10/10

TYPE LICHT

Om mee te zien

STAAT

Nieuw

POSITIE

Voor- en achterkit