THE BEAM

CORKY X Achteruitkijkspiegel Zonnebril Achteruitkijkspiegel voor Racefietsen

55,00 −30%
38,00
Kleur: ZWART
Thuisbezorging:

Beschikbaar
Verkocht en verstuurd door THE BEAM

ZIET HET VERKEER VAN ACHTEREN AANKOMEN MET EEN SIMPELE KNIPOOG

  • Geselecteerd door Decathlon
  • Enkel online te bestellen en retourneren
  • Retour minimaal 14 dagen
  • Levering uitsluitend aan huis

Productbeschrijving

CORKY X SPIEGEL ZORGT ERVOOR DAT U NIET OVER UW SCHOUDER HOEFT TE KIJKEN OM MET EEN SIMPELE KNIPOOG ACHTEROPKOMEND VERKEER TE ZIEN. ZODAT U ZICH KUNT CONCENTREREN OP DE WEG VOOR U TERWIJL U IN EEN OPTIMALE RIJPOSITIE BLIJFT.

De CORKY X is ontworpen om je in staat te stellen achter je te kijken zonder fysiek over je schouder te hoeven kijken terwijl je op de fiets zit, en heeft een esthetiek die je als tech-liefhebber bekend voorkomt. De CORKY X is min of meer gemodelleerd naar de vormfactor van de Google Glass, maar geeft je een ander soort HUD. Het accessoire is uitgerust met een klein spiegeltje, waardoor je onmiddellijk achter je kunt kijken door simpelweg uit je ooghoek te kijken.

CORKY X heeft een universeel aanpasbaar ontwerp dat veilig, comfortabel en in luttele seconden op elke bril kan worden bevestigd. Het product maakt gebruik van een sterk reflecterende acryl PC spiegel die vergelijkbaar is met commerciële spiegels, maar met een fractie van het gewicht. De spiegel zit in de uiterste hoek van uw visuele periferie (zodat het uw zicht op de weg voor u niet blokkeert) en is gemonteerd in een verstelbare behuizing waarmee u de spiegel in elke richting kunt kantelen, zodat u blinde vlekken elimineert en een perfect zicht hebt op wat er achter u gebeurt.

Hoewel het idee achter de CORKY X op het eerste gezicht eenvoudig lijkt, vergde het ontwerpproces van het product heel wat denkwerk en was het complexer dan je zou denken. Het gewicht van het product, de vormfactor, de aerodynamica en de functionaliteit spelen een cruciale rol bij het garanderen van een foutloze werking zonder defecten of ongelukken te veroorzaken. Het ontwerp van CORKY X beantwoordt aan drie cruciale eisen: A. een aerodynamische vorm waardoor het door de lucht snijdt zonder tijdens het rijden te buigen of af te buigen, B. een lichtgewicht ontwerp (14 gram) waardoor je bril niet kantelt, en C. een foutloze assemblage met minimale tolerantie die niet trilt of van hoek verandert als je op ruw terrein rijdt.

Ontworpen in Frankrijk en vervaardigd in Zuid-Korea.

⚠️ Let op, de spiegel wordt geleverd met een beschermende plastic folie, zodat deze intact aankomt. Verwijder de spiegel voordat u deze gebruikt, zodat u alle reflectie en scherpte krijgt.

Technische informatie

  • BREEDTE 4.5 cm
  • HOOGTE 3.4 cm
  • LENGTE 12 cm
  • STAAT Nieuw

REVIEWS

Loading

TECHNISCHE INFORMATIE

BREEDTE

4.5 cm

HOOGTE

3.4 cm

LENGTE

12 cm

STAAT

Nieuw

OVERIGE INFORMATIE

Product samenstelling

Behuizing in ABS, spiegel in polycarbonaat en schroeven in staal / messing