T1TAN

Anti Slijtage Keepersbroek 2.0

79,99
Kleur: ZWART
Maat:
Thuisbezorging:
Beschikbaar
Verkocht en verstuurd door T1TAN Eu

Broek gemaakt van gerecycleerde kunststof met ingespoten slijtvaste zones. Slanke pasvorm met onzichtbare naden voor een betere circulatie. Ademend en ultra-lichtgewicht.

  • Geselecteerd door Decathlon
  • Enkel online te bestellen en retourneren
  • Retour minimaal 14 dagen
  • Levering uitsluitend aan huis

Productbeschrijving

#Voorkomt brandwonden door contact met de grond** **Voorkomt brandwonden door contact met de grond

Wij hebben een wereldprimeur in voetbal gelanceerd: de eerste lange onderbroek van gerecycleerde kunststof met schuurbescherming en spierstimulatie.

De superstrakke pasvorm in combinatie met anti-slijtagezones maakt deze lange broek tot een must-have voor keepers die op harde velden of kunstgras spelen.

Beschermt uw lichaam tegen brandwonden tijdens uitglijden en duiken. De broek is ideaal te combineren met het Anti Abrasion Undershirt.

gemaakt van gerecycled plastic: De Anti-Abrasion leggings zijn gemaakt van gerecycled polyester. Dankzij deze duurzame productiemethode wordt plastic hergebruikt voordat het de oceanen of de natuur kan vervuilen.

sPECIALE COATING MINIMISEERT SCHURING: Speciale gebieden met een militair goedgekeurde textielcoating op de heupen en knieën minimaliseren schuren bij contact met de grond

gepatenteerde naadloze technologie: de anti-slijtagezones worden rechtstreeks in de stof geïnjecteerd in plaats van er gewoon in te worden genaaid. Silicone flocking aan de zoom zorgt voor een comfortabele pasvorm zonder naden.

sTIMULEREN UW SPIEREN: Aan de binnenkant van de broek worden uw spieren gestimuleerd door siliconen flocking in de kuitzone die de compressie in deze zone verhoogt en de bloedcirculatie bevordert.

dRAAGT ALS EEN TWEEDE HUID: Het elastische textiel comprimeert de spieren en de beschermende onderbroek sluit perfect aan op de dijen. Een siliconen strip op de beenzoom voorkomt dat de stof omhoog glijdt.

✅ BROODBAAR EN ULTRALICHT: De compressiebroek absorbeert vocht van het huidoppervlak naar de buitenkant. De vochtregulering geeft een comfortabeler gevoel op de huid.

Specificaties

Textiel: 82% Polyamide (gerecycled), 18% Elastaan

Bescherming : Polyurethaan

Wasvoorschrift: Wassen op 30°C in het waszakje dat bij soortgelijke kleuren wordt geleverd

REVIEWS

Loading