SWIMPOOL

Zwembad warmtepomp - Poolex Q-Line 7 Full Inverter - 7 kW - Voor 30-45 m3

1.125,00
Kleur: Asgrijs
Exclusief online
Verkocht en verzonden door een partner van Decathlon
 • Geselecteerd door Decathlon
 • Enkel online te bestellen en retourneren
 • Retour minimaal 14 dagen
 • Levering uitsluitend aan huis

De Poolex Q-Line: een van de meest toegankelijke en hoogwaardige zwembadpompen op de markt. Geschikt voor zwembaden van 30-45 m3.

Andere klanten kochten dit ook

Productbeschrijving

De Poolex Q-Line: een van de meest toegankelijke en hoogwaardige zwembadpompen op de markt.

Het gemiddelde volume in zwembaden is in 40 jaar met de helft verminderd. Vandaag is het ongeveer 32m3. Het is met dat volume in gedachten dat de Q-Line is ontstaan. Met als hoofddoel om een product aan te bieden dat gemakkelijk te installeren en te gebruiken is, heeft Poolex een warmtepomp ontworpen speciaal voor zwembaden voor het gemiddelde volume. De Q-line 7 is zodoende geschikt voor zwembaden van 30-45 m3. In de ontwikkeling van de Q-line heeft Poolex de allerbeste elementen toegepast op het gebied van technologie, ergonomie, design en prestaties.

De Full Inverter technologie waarmee het merendeel van de Poolex warmtepompen is uitgerust, maakt een energiebesparing van 30 tot 35% op jaarbasis mogelijk, voornamelijk dankzij een compressor en een ventilator die op variabele snelheid werken. In tegenstelling tot een traditionele warmtepomp, start de Full Inverter compressor geleidelijk op. Als de ingestelde temperatuur ver verwijderd is van de werkelijke temperatuur van het zwembad, verhoogt een automatische regelaar de capaciteit van de warmtepomp voor een snelle stijging van de temperatuur. Tijdens het zwemseizoen, en om de ingestelde temperatuur te handhaven, werkt de warmtepomp op gereduceerd vermogen.

De opwaartse ventilatie, die een belangrijke ruimtebesparing oplevert, vergemakkelijkt de keuze van een installatieruimte.

Vanuit het oogpunt van de gebruiker is alles in het werk gesteld om van deze warmtepomp een gebruiksvriendelijk toestel te maken.

Het bedieningspaneel dat zich aan de voorkant van de warmtepomp bevindt, kan worden gebruikt als handheld-apparaat die tot op 10 meter afstand van de opslagruimte kan worden gebruikt via uw smartphone met behulp van de geïntegreerde WiFi-module.

LED's aan de voorkant geven met een kleurcode aan of de gewenste temperatuur is bereikt. Dit maakt het gebruik van deze warmtepomp een fluitje van een cent.

Groen : de gewenste temperatuur is bereikt.
Blauw : het zwembad wordt verwarmd.
Rood : de warmtepomp is niet in werking.

Het ontwerp in een afgerond vierkant past bij elke zwembadstijl en de ABS-behuizing heeft de nodige weerstand voor een lange levensduur.

De voordelen op een rij:

 • geschikt voor zwembaden van 30-45 m3
 • Full Inverter technologie Ultra stil & zuinig
 • Compact verticaal ontwerp
 • Opwaartse ventilatie
 • LED technologie
 • Anti-UV ABS
 • Compatibel met zoutbehandeling

Bestel de Poolex Q-line 7 Full Inverter nu en geniet binnen de kortste keren van uw zwembad op de juiste temperatuur.

Andere bekeken ook

Technische informatie

STAAT

Nieuw

REVIEWS

Loading

TECHNISCHE INFORMATIE

STAAT

Nieuw