SUPRFIT

Suprfit Colored Bumper Plate Complete Set 150 kg inkl. Pro Trainingsstang 15 kg

1.219,90 −10%
1.097,91
Kleur: VEELKLEURIG
Maat:
150 kg
Exclusief online
Verkocht en verstuurd door SUPRFIT
  • Geselecteerd door Decathlon
  • Enkel online te bestellen en retourneren
  • Retour minimaal 14 dagen
  • Levering uitsluitend aan huis

2x Suprfit Colored Bumper Plate 5kg, 2x Sf Colored Bumper Plate 10kg, 2x Sf Colored Bumper Plate 15kg, 2x Sf Colored Bumper Plate 20kg, 2x Sf Colored Bumper Plate 25kg, 1x Sf Pro Training Bar 15kg

Andere klanten kochten dit ook

Productbeschrijving

De Suprfit Colored Bumper Plates bieden hoge kwaliteit en een wedstrijd-achtig gevoel in training tegen de beste prijs. Het moderne ontwerp volgt het standaard kleurenschema van een Olympische wedstrijd. De Suprfit gekleurde stootplaten hebben een IWF standaard diameter van 450mm voor de schijf en 50,40mm voor de binnenring. Bovendien zorgt de roestvrijstalen binnenring voor een betere kwaliteit en duurzaamheid. Hierdoor kunnen de schijven worden gemonteerd op elke halterstang met een gewichtsontvanger van Olympische grootte.
De Suprfit Colored Bumper Plates zijn zeer robuust en bestendig. Ze zijn bestand tegen vallen en gewichtverliezen van grote hoogte en zijn daarom perfect voor vastberaden atleten die hoge eisen stellen. De Suprfit Bumper Plates zijn een betrouwbare uitrusting voor gewichtheffen, powerlifting of zware training met hoge intensiteit. Dankzij de zeer goede prijs-kwaliteitverhouding zijn de Suprfit Colored Bumper Plates het voordelige alternatief bij de uitrusting van grotere sportscholen en trainingscentra.

Kenmerken van de Suprfit Gekleurde Bumperplaat:
Diameter plaat: 450 mm (IWF standaard).
Diameter binnenring: 50,40 mm (IWF-norm)
Gewichtstolerantie: +/- 5 g
Lage terugslag
Massief rubber
Binnenring van roestvrij staal

Omvang van de levering:
2 x Suprfit Colored Bumper Plate 5 kg
2 x Suprfit Colored Bumper Plate 10 kg
2 x Suprfit Colored Bumper Plate 15 kg
2 x Suprfit Colored Bumper Plate 20 kg
2 x Suprfit Colored Bumper Plate 25 kg
1 x Suprfit Pro Training Bar 15 kg

De Suprfit PRO Training Bar is perfect voor gebruik in cross training of functionele fitness.
Hoge kwaliteitscontroles tijdens de ontwikkeling garanderen de IFW-norm. Een vermindering van de torsie en de druk op polsen en handen wordt gegarandeerd door een naaldlager (4-naaldlager).
De Suprfit PRO Training Bar is perfect voor ervaren atleten met hoge eisen en heeft de markeringen voor Olympisch gewichtheffen en powerlifting. Kleine groeven op de gewichthouders, zorgen voor een nog betere grip van de schijven.

Verzendaanwijzing: De onderdelen van de halterstangen sets kunnen met verschillende transportdienstverleners worden verzonden!

Andere bekeken ook

Technische informatie

  • DIAMETER (in cm) 50 mm
  • STAAT Nieuw

REVIEWS

Loading

TECHNISCHE INFORMATIE

DIAMETER (in cm)

50 mm

STAAT

Nieuw