SUPRFIT

Suprfit Baltrun Houten Plyobox 3 in 1 - Bruin

179,90
Kleur: BRUIN
Thuisbezorging:
Beschikbaar
Verkocht en verstuurd door SUPRFIT

SUPRFIT Plyo Box - springkast gemaakt van multiplex hout, springkast voor plyometrische training met verschillende springhoogtes [50-70cm] in zwart of bruin

  • Geselecteerd door Decathlon
  • Enkel online te bestellen en retourneren
  • Retour minimaal 14 dagen
  • Levering uitsluitend aan huis

Productbeschrijving

*✔ PLYOMETRISCHE STERKHEIDTRAINING VOOR MEER EXPLOSIVITEIT - De Boxjump boxen zijn perfect voor plyometrische springoefeningen, HIIT workouts of box jumps tijdens intensieve functionele workouts. Met de Jumpbox vergroot je de explosiviteit van de beenspieren.
*✔ MAXIMALE VEILIGHEID & LAAG VERWONDINGSRISICO - De plyo box is gemaakt van bijzonder stabiel en veerkrachtig multiplexhout en is zorgvuldig geschuurd en geverfd. Dit maakt de fitnessbox bijzonder duurzaam en een blikvanger in elke sportschool.
*✔ VERBETER JE UTRUIMTE & EXPLOSIEVE SPRINGSTERKTE - Met springtraining op de houten plyobox kun je je explosiviteit en uithoudingsvermogen verbeteren met oefeningen zoals box jumps en step-ups. Als plyobox, jumpbox of jumpstep - voor beginners en professionals
*✔ PREMIUM KWALITEIT VOOR UW HOMEGYM - De plyometrische boxen zijn gemaakt van stevig multiplex hout. Afgeronde hoeken zorgen voor minder risico op blessures en dankzij het 3-in-1 ontwerp [70 x 60 x 50] kan voor elke oefening de juiste hoogte worden gekozen.
*✔ ONTWIKKELD MET TOONAANGEVENDE DESKUNDIGEN - SUPRFIT fitnessapparatuur wordt ontwikkeld in samenwerking met 's werelds toonaangevende trainers en atleten en wordt voortdurend getest. Tijdens de ontwikkeling verwijzen we naar de behoeften van de atleten.

Technische informatie

STAAT

Nieuw

REVIEWS

Loading

TECHNISCHE INFORMATIE

STAAT

Nieuw