SUNSLICE

Zenith zonne-rugzak | praktisch voor dagelijks gebruik en op reis

€149,99

Geïntegreerd 8W flexibel zonnepaneel - snel opladen - met laptopvak

Kleur: ZWART

25 LITRES
Aantal:
Bezorging:

Alleen online: Verkocht en verstuurd door Sunslice

 • Geselecteerd door Decathlon
 • Enkel online te bestellen en retourneren
 • Gratis retourneren binnen 30 dagen
 • Levering uitsluitend aan huis

Productbeschrijving

De Sunslice ZENITH is een lichtgewicht, praktische en prachtig ontworpen rugzak op zonne-energie, ontworpen om je de functionaliteit te geven van een goede, moderne alledaagse rugzak en een krachtige oplader op zonne-energie. Hij is perfect voor dagelijks gebruik, woon-werkverkeer, fietsen, stedentrips en avonturen in de natuur. Het is ook een uitstekende reisrugzak, handig voor korte wandelingen.

FLEXIBELE ZONNETECHNOLOGIE
De flexibele CIGS-cellen van Zenith, ontwikkeld in Californië, bieden de beste prestaties die beschikbaar zijn op de markt voor flexibele zonnepanelen, met een efficiëntie van 16.5%. Ze zijn extreem krachtig, maar toch licht en perfect geïntegreerd in de rondingen van de rugzak. Ze zijn extreem krachtig en robuust, maar toch licht en perfect geïntegreerd in de rondingen van de rugzak.
Het 8W flexibele zonnepaneel, discreet en elegant, is direct geïntegreerd in de tas en stelt je in staat om een batterij op te laden vanuit de tas, met behulp van een andere USB-poort die geïntegreerd is in de tas.
De zonnecellen zijn volledig beschermd tegen water, krassen en vuil. De coating van het paneel is speciaal ontworpen om de zonnestralen onder verschillende hoeken maximaal op te vangen, zodat het paneel beter presteert.

ZAK VOOR POWERBANK
Het voorvak van de tas bevat de USB-uitgang van het zonnepaneel, waarmee je een powerbank kunt opladen die in dit speciale vak is opgeborgen. Deze batterij wordt automatisch opgeladen als de Zenith aan de zon wordt blootgesteld, zodat je op elk moment gebruik kunt maken van de energie die overdag door de zon wordt geproduceerd en in de batterij is opgeslagen. De zak is ook groot genoeg voor een notebook en heeft pennenvakjes en andere vakjes om al je spullen netjes georganiseerd te houden. Deze functies maken van de Zenith niet alleen een goede rugzak op zonne-energie, maar ook een slimme, moderne rugzak.

TOEGANG TOT EEN EXTERNE USB-POORT
De externe USB-poort biedt ook een handige aansluitmogelijkheid aan de buitenkant van de tas als je onderweg bent. Dankzij een eenvoudig geïntegreerd systeem kun je je powerbank vanuit de tas aansluiten op deze externe poort, zodat je de powerbank niet uit de tas hoeft te halen om je apparaten op te laden.

WATERBESTENDIGE STOFFEN
De Zenith solar rugzak is gemaakt van waterbestendige stof en het zonnepaneel is volledig waterdicht, dus het wordt niet nat.

HOOFDVAK
In de tas zit een laptopvak voor laptops tot 15,6 inch. Het hoofdvak is ruim genoeg (25 liter) om al je spullen gemakkelijk mee te nemen. Ideaal voor op reis!

ZIJKANTEN
In de twee zijvakken passen gemakkelijk een fles water, een paraplu, een appel...

COMFORTABELE RUGVULLING
Er is niets erger dan een bezwete rug op een warme zomerdag vanwege je rugzak. We hebben een comfortabel, goed ventilerend rugkussen ontworpen zodat de Zenith comfortabel op je rug zit en toch kan ademen.

ANTI-DIEFSTAL: GEHEIME ZAKKEN
Houd je belangrijkste spullen veilig en buiten bereik van zakkenrollers, verborgen in het geheime vak in de onderste rugvulling van de Zenith. Een tweede vak is ook geïntegreerd in de voorste riem van de rugzak.

RIEM OM JE KOFFER AAN VAST TE MAKEN
Bij Sunslice houden we van reizen. We wilden van de Zenith een van de beste reisrugzakken maken die er zijn. Daarom hebben we er ook aan gedacht om een riem toe te voegen voor extra gemak tijdens lange wachttijden op het vliegveld. Zo kun je de tas gemakkelijk aan een koffer bevestigen.

VERSTELBARE SLUITING
De Zenith heeft een verstelbare sluiting aan de voorkant om hem op de borst te bevestigen. De riemen kunnen naar boven en beneden worden versteld.

TECHNISCHE SPECIFICATIES

 • Zonne-energie: 8 watt
 • Uitgang: 1 x USB-A 6W: 5V/1.6A
 • Afmetingen Gesloten: 450 x 350 x 250 (~25L)
 • Gewicht: 1100g
 • Oplaadstatus: 1 x LED-indicator
 • Meegeleverde accessoires: /
 • Optionele accessoire(s): Zwaartekracht Powerbank, Drietand

CONCLUSIE
We hebben de Zenith niet alleen ontworpen om een uitstekende rugzak op zonne-energie te zijn, maar ook om de beste functies te bevatten die een slimme rugzak maken: hij bevat antidiefstalfuncties, een krachtig zonnepaneel, een laptopvak, en dat alles met een modern rugzakontwerp. We wilden een van de beste rugzakken voor reizen en zelfs wandelen maken en tegelijkertijd een coole en functionele rugzak voor school of werk blijven. Probeer het eens!

Technische informatie

 • GEWICHT (in kg) 1.1 kg
 • INHOUD 25 L
 • STAAT Nieuw

Reviews