SUNSLICE

Zenith Solar Rugzak | praktisch voor dagelijks gebruik en reizen ROOD

149,95
Kleur: ROOD
Maat:
25 LITRES

Aantal:

Thuisbezorging:

Beschikbaar
Verkocht en verstuurd door Sunslice

Geïntegreerd 8W flexibel zonnepaneel - snel opladen - met computer compartiment

  • Geselecteerd door Decathlon
  • Enkel online te bestellen en retourneren
  • Retour minimaal 14 dagen
  • Levering uitsluitend aan huis

Productbeschrijving

De Sunslice Zenith is een lichtgewicht, praktische en goed ontworpen rugzak op zonne-energie, ontworpen om u de functionaliteit van een goede moderne rugzak en een krachtige zonne-lader te geven. Hij is perfect geschikt voor dagelijks gebruik, voor naar het werk, fietsen, stedentrips en voor buitenritten in de natuur. Het is ook een uitstekende reisrugzak, handig voor korte wandelingen.

*Flexibele zonnetechnologie
De flexibele CIGS-cellen van Zenith, ontwikkeld in Californië, bieden de beste prestaties die beschikbaar zijn op de markt voor flexibele zonnepanelen, met een rendement van 15%. Ze leveren een hoog vermogen en robuustheid, terwijl ze toch licht blijven en perfect in de rondingen van de rugzak zijn geïntegreerd.
Het discrete en elegante 8 W flexibele zonnepaneel is rechtstreeks in de tas geïntegreerd en maakt het mogelijk een batterij op te laden vanuit de tas, met behulp van een andere USB-poort die in de tas is geïntegreerd.
De zonnecellen zijn volledig beschermd tegen water, krassen en vuil. De coating van het paneel is speciaal ontworpen om het zonlicht vanuit verschillende hoeken maximaal op te vangen en zo de prestaties van het paneel te verbeteren.

Powerbank pocket
In het voorvak van de tas zit de USB-uitgang van het zonnepaneel, waarmee u een powerbank kunt opladen die in een speciaal vak is opgeborgen. Deze batterij wordt dus automatisch opgeladen wanneer de Zenith aan de zon wordt blootgesteld, zodat u op elk moment gebruik kunt maken van de energie die overdag door de zon wordt geproduceerd en in de batterij is opgeslagen. De zak is ook groot genoeg voor een notebook en is voorzien van pennenvakken en andere sleuven om al uw spullen goed georganiseerd te houden. Deze kenmerken maken de Zenith niet alleen tot een goede rugzak op zonne-energie, maar ook tot een slimme, moderne rugzak.

**Toegang tot een externe USB poort
De externe USB-poort biedt ook een handige aansluitmogelijkheid aan de buitenkant van de tas wanneer u onderweg bent. Dankzij een eenvoudig ingebouwd systeem kunt u uw powerbank vanuit de tas op deze externe poort aansluiten, zodat u de powerbank niet uit de tas hoeft te halen om uw apparaten op te laden.

**Waterbestendige stof
De Zenith Solar Backpack is gemaakt van waterbestendige stof, en het zonnepaneel is volledig waterdicht, zodat het niet wordt aangetast door regen.

Main pocket
In de tas bevindt zich een laptopvak waar elke laptop tot 15,6 inch in past. Het hoofdvak is ruim genoeg om al je spullen gemakkelijk mee te nemen. Ideaal voor op reis!

Zakken aan de zijkant
In de twee zijvakken past makkelijk een waterfles, een paraplu, een appel...

**Comfortabele vulling
Niets is erger dan op een warme zomerdag een bezwete rug te hebben door je rugzak. We hebben een comfortabele, goed geventileerde rugbekleding ontworpen, zodat de Zenith comfortabel op uw rug rust en toch kan ademen.

**Anti-diefstal kenmerken: verborgen geheime zakken
Bewaar uw belangrijkste bezittingen veilig en buiten het bereik van zakkenrollers, verborgen in het geheime vakje in de onderzijde van de rugvulling van de Zenith. Een tweede zak is ook geïntegreerd in de voorste riem van de rugzak.

**Strap om aan uw koffer te bevestigen
Bij Sunslice, houden we van reizen. We wilden van de Zenith een van de beste rugzakken voor op reis maken. Daarom hebben we ook gedacht aan het toevoegen van een riem voor extra gemak tijdens lange wachttijden op de luchthaven. Hierdoor kan de tas gemakkelijk aan een koffer worden bevestigd.

**Verstelbare riem
De Zenith is uitgerust met een verstelbare frontriem om hem op de borst te bevestigen. De riemen kunnen omhoog en omlaag worden versteld.

Conclusie
We hebben de Zenith niet alleen ontworpen als een geweldige rugzak op zonne-energie, maar ook om de beste functies in te bouwen die een slimme rugzak maken: hij bevat antidiefstalfuncties, een krachtig zonnepaneel, een laptopvak, en dat alles met een modern rugzakontwerp. We wilden een van de beste rugzakken voor reizen en zelfs wandelen maken, terwijl het toch een coole en functionele rugzak voor school of werk is. Probeer het eens!

Technische informatie

  • TYPE LENS 25 L
  • STAAT Nieuw

REVIEWS

Loading

TECHNISCHE INFORMATIE

TYPE LENS

25 L

STAAT

Nieuw