STARFLEX

Trampoline Starflex Pro - Doorsnede 370 cm

€399,90

Topflex, fabrikant van innovatieve, veilige en design trampolines, levering in 1 tot 3 werkdagen, onderdelen en technische bijstand, accessoirepakketten en 30 dagen retour.

Kleur: Zwart / Lichtgroen / Zwart

366 cm
Aantal:
Bezorging:

Alleen online: Verkocht en verstuurd door TOPFLEX

  • Verkoop door Decathlon partner
  • Gratis retourneren binnen 30 dagen
  • Spaar 400 membership punten

Productbeschrijving

FABRIKANT VOOR 40 JAAR

De Starflex Pro is de combinatie van een fabrikant die de trampoline-industrie al 40 jaar bedient en Ludovic, trampoline-expert sinds 2011, die besloten heeft een trampoline van zeer hoge kwaliteit te produceren, omdat het onmogelijk is een veilige en efficiënte trampoline te produceren tegen de prijzen die op de markt te vinden zijn.

GEPATENTEERDE STALEN RING

De STARFLEX PRO lost dit probleem op met zijn gepatenteerde stalen ring met een diameter van 22 mm, die alle palen bij elkaar houdt voor een perfecte pasvorm van het net, zodat het na verloop van tijd niet doorhangt en de hele trampolinestructuur wordt versterkt.

2 IN 1 BINNENNET EN NET/SPRINGMAT

Er zijn twee soorten beschermende omhulsels, binnen (bevestigd aan de randen van de springmat) of buiten (bevestigd aan de buitenkant van het frame), wij hebben de modellen met buitenste netten volledig verlaten, omdat de ruimte van het kussen uiteindelijk geen echt en nuttig speeloppervlak is, maar een potentiële gevarenzone. Met de STARFLEX PRO is veiligheid nog nooit zo ver doorgevoerd door de samensmelting van het net en de springmat, die aan elkaar zijn genaaid, waardoor de toegang tot het frame en de veerzone volledig wordt geblokkeerd.

GEPATENTEERDE 6-IN-1 NAADLOZE CONNECTOR

Twee voordelen van deze uitvinding: Tests in onze fabriek hebben aangetoond dat een gegalvaniseerde las bij normaal gebruik gewoonlijk na een miljoen cycli (of stoten) zal barsten. Ons naadloze systeem heeft meer dan 2,5 miljoen cycli doorstaan zonder te barsten! De meeste trampolines op de markt hebben palen die gewoon met twee schroeven door het frame heen worden bevestigd, waardoor demontage niet mogelijk is, wetende dat de windvang vooral onder de springmat zit en niet zozeer op het net, zijn deze niet verwijderbare palen de eerste die doorbuigen bij harde windstoten... Dankzij de gepatenteerde T-koppeling kunnen de palen snel worden gedemonteerd door ze los te schroeven, waardoor ze worden beschermd bij windstoten.

CONCAVE POLEN

Klassieke rechte stokken stellen uw kinderen rechtstreeks bloot aan schokken, ook al zijn ze meestal voorzien van een dun opvulschuim van ongeveer één centimeter. De holle palen van STARFLEX PRO houden het net op afstand, en nadat we het door het hele team hadden laten testen, kon niemand contact maken met de palen. De unieke combinatie van de stalen kroon, de concave paal en de samensmelting van springmat en net maken van de STARFLEX PRO overdekking een echte beschermende cocon voor uw kinderen.

MEER BENEN = STABIELER EN STERKER FRAME

Er zijn twee redenen waarom het beter is zoveel mogelijk benen op je trampoline te hebben. De eerste is stabiliteit: hoe meer contact je hebt met de grond, hoe stabieler de trampoline zal zijn. De tweede is de sterkte van het bovenframe, hoe meer poten de trampoline heeft, hoe korter de lengte van de delen van het bovenframe kan zijn. Een korter stuk staal zal minder snel buigen dan een langer stuk, zodat het frame sterker is.

EEN BREDE BASIS

De offset-vorm van de poten geeft hem buitengewone stabiliteit en een vreselijk sportieve uitstraling.

5 MINUTEN DEMONTAGE

De Starflex Pro-serie is uitgerust met een snelkoppelingssysteem voor het veiligheidsnet. Zo kunt u het trampolinenet in een paar minuten laten zakken zonder gereedschap. Als er sterke wind wordt voorspeld, kunt u het vangnet verlagen en het risico op schade aan uw huis verminderen.

DE BESTE AFWERKING

De STARFLEX PRO poten zijn gecoat met een zwarte thermolak en de palen zijn bedekt met PVC hulzen voor een strakke, sportieve en hoogwaardige uitstraling.

SPRINGEN

Wij hebben gekozen voor 14 cm lange veren, omdat het niet de grootte is die telt voor de kwaliteit van de bounce, een te grote veer zal meer elasticiteit geven, maar meer weerstand, als er te veel en te lang zijn, zal het ondersteunde gebruikersgewicht hoger zijn, maar dit betekent dat de veren moeilijker uit te rekken zijn wanneer een kind de trampoline gebruikt en niet de perfecte bounce zal produceren, uw kind zal dan gefrustreerd zijn met een trampoline waar ze niet op bouncen, wat jammer is!

Reviews

Overige informatie

Product samenstelling

100% stalen frame, 100% polypropyleen springmat Permatron USA TENCATE

VOORRAADADVIES

Bij slecht weer schroeft u de knoppen onderaan elke paal los om ze plat op uw trampoline te leggen en bedekt u hem met een beschermend zeil om hem te beschermen.

GEBRUIKSAANWIJZING

Slechts één gebruiker tegelijk. Gevaar voor botsing.

Juridische informatie

Het wordt aanbevolen om een vrije ruimte van 2 meter rond uw trampoline te laten. Gebruiken onder toezicht van een volwassene.