SPIUK

MTB schoenen Spiuk Amara M2V

120,00
Kleur: ZWART
Maat:
Thuisbezorging:
Beschikbaar
Verkocht en verstuurd door Shopping Factory

MTB schoenen Spiuk Amara M2V

  • Geselecteerd door Decathlon
  • Enkel online te bestellen en retourneren
  • Retour minimaal 14 dagen
  • Levering uitsluitend aan huis

Productbeschrijving

Spiuk MTB schoenen Amara M2v. We zullen u nooit ontmoedigen om deze stroom grondig te doorkruisen. Het is te leuk. Maar we kunnen u de Amara met M2V® membraan aanraden, zodat u niet doorweekt raakt.

Als je je in de onvoorspelbare wildernis waagt, heb je gezelschap nodig. De Amara M2V® schoenen helpen je het oncontroleerbare te beheersen. Activeer de turbo op je elektrische fiets of stel het Boa® Fit System wiel af en trap je een weg door een complex parcours. Weersta de aanval van obstakels onderweg. Snij door het water met hun M2V® membraan. De binnenkant blijft droog en uw voeten blijven beschermd en comfortabel. Welkom bij de Tribe.

Kenmerken :

E MTB, outdoor en touring schoenen met het Boa Fit Systeem en M2V® membraan
Ideaal voor comfortabele ritten en off-road rijden
Snelle, precieze en moeiteloze aanpassing met Boa
EVA-zolen met rubberen contactvlakken en SPD-nokken
Bovenwerk van PUR met hoge dichtheid en versterkte teen en hiel
Boa: Het Boa® fit systeem biedt een aangesloten, snelle, aangepaste en duurzame pasvorm, speciaal ontworpen voor prestaties. Boa's gepatenteerde systeem bestaat uit drie integrale onderdelen: een micro-verstelbare draaiknop, een ultra-sterke, lichtgewicht veter en wrijvingsarme vetergeleiders en wordt ondersteund door de Boa garantie.
Bhell boorsysteem: Multi-perforatie ontwerp bevordert ventilatie. De strategische verdeling ervan genereert interne luchtstromen die een efficiëntere warmteafvoer bevorderen. Verbetert het comfort en voorkomt problemen door overmatige hitte.

REVIEWS

Loading