SOURCE

Tactical rugzak met waterzak Double D 45L - Zwart

289,95
Kleur: ZWART
Maat:
45 LITRES
Thuisbezorging:
Beschikbaar
Verkocht en verstuurd door CheapOutdoor

De Source Tactical rugzak met waterzak Double D 45L  is een rugtas welke wordt geleverd met een 3L WLPST hydration waterzak.

 • Geselecteerd door Decathlon
 • Enkel online te bestellen en retourneren
 • Retour minimaal 14 dagen
 • Levering uitsluitend aan huis

Productbeschrijving

De Source Tactical rugzak met waterzak Double D 45L  is een rugtas welke wordt geleverd met een 3L WLPS™ hydration waterzak. De tactische rugzak heeft slimme en eenvoudige compartimenten, twee verticale voorvakken, een unieke transportklep en riemen en MOLLE banden om een helm, gereedschap en natte of vuile spullen aan de buitenkant van de rugzak te bevestigen. Deze Double D rugzak is ontworpen voor integratie van ballistische vesten.

Door gebruik van hoogwaardige materialen worden de opgeslagen spullen goed beschermt en is de tas duurzaam tegen scheuren, schuren en ruw gebruik terwijl de rugzak wel zo licht mogelijk blijft. De 3 liter WLPS low profile drinkzak is inbegrepen bij de rugtas.

De rugzak heeft een groot hoofdvak van 38 liter met een binnenvak met ritssluiting, een groot compartiment aan de bovenkant voor snelle toegang boven de arm tot kleine benodigdheden als je onderweg bent. Het interne waterreservoircompartiment voor de drinkzak van 3 liter met buisgeleiding over de rechter schouder zorgt ervoor dat de waterzak goed verpakt is. Aan de voorzijde zijn twee 3 liter uitbreidbare verticale zakken geplaatst in de transportklep. De zijvakken in combinatie met de compressieriemen geven de mogelijkheid lange voorwerpen op te bergen.

De Source Tactical Double D 45L is uitgerust met onderstaande specificaties:

  • 3L WLPS™ hydration waterzak met 3 laags constructie met onderstaande opties

  •   *   Glass-like ™ (voorkomt vorming van biofilm en maakt het systeem zelfreinigend, 2000% gladder dan standaard TPU-films)*

  • *     Taste-Free™ (gecoëxtrudeerde PE-folie behoudt de pure smaak, zonder plastic smaak, ook na verloop van tijd)*

  • *     Grunge-Guard™ antimicrobieel (door de FDA goedgekeurde en EPA*

Technische informatie

TYPE LENS

45 L

REVIEWS

Loading

TECHNISCHE INFORMATIE

TYPE LENS

45 L