SLAMM SCOOTERS

Tantrum V9 oranje Stuntstep

€79,95

De Tantrum complete stuntstep is de krachtige en robuuste step om zowel op straat als in het skatepark je beste sprongen te maken en te glijden!

Kleur: ORANJE

Aantal:
Bezorging:

Alleen online: Verkocht en verstuurd door Streetsurfshop

  • Verkoop door Decathlon partner
  • Gratis retourneren binnen 30 dagen
  • Spaar 80 membership punten

Productbeschrijving

Dit is een instapmodel stuntstep voor jonge riders die willen beginnen met een nieuwe extreme sport. Deze scooter wordt aanbevolen voor jonge riders van 4 jaar en ouder.

Slamm heeft zijn reputatie opgebouwd door uitstekende onderdelen op zijn stuntstep te monteren en door zeer goede graphics. Het Britse merk heeft jarenlange ervaring in het ontwerpen van stuntstep en heeft zich bij het ontwerpen van zijn producten altijd gebaseerd op de plaatselijke ridersscene.

Kenmerken :

Dek: 4. 2 ""x18. 8"" In doos Bar: 19. 5 ""x19. 75"" versterkt stalen T-bar Handgrepen: Handgrepen Tweekleurig Pro Swirl met slagvaste uiteinden Halsketting aandraaien: 3 schroeven Vork: geperforeerde stalen vork uit één stuk Rem: Stalen flex rem - koolstof Wielen: 100mm HR 88A nylon kern Lagers: ABEC 9 chroom Gewicht scooter: 3. 5kg

Om te weten welke maat step je nodig hebt, hoef je alleen maar te weten dat het stuur tussen je heupen en je navel moet reiken, met je voeten op de grond. Daarom hoeft u alleen maar de lengte van uw voeten tot uw navel te meten, en u bent klaar!

Reviews

Overige informatie

Product samenstelling

6061 T6 aluminium, staal en nylon

VOORRAADADVIES

Wij adviseren u om uw stuntstep uit de buurt van vocht op te bergen.

GEBRUIKSAANWIJZING

Het gebruik van bescherming wordt aanbevolen

Juridische informatie

Deze scooter moet bij voorkeur worden gebruikt met beschermingen zoals een helm en kniebeschermers. Minderjarigen wordt sterk aangeraden om door een volwassene te worden begeleid bij het gebruik ervan.