SLAMM SCOOTERS

Classic V9 Zwart / Rood Stuntstep

€79,95

Maak indruk op je vrienden met de Slamm Classic stuntstep en perfectioneer je straat- of skateparktrucs! Robuust en snel, perfect voor je beste slides en sprongen.

Kleur: ROOD / ROOD / ROOD

Aantal:

Alleen online: Verkocht en verstuurd door Streetsurfshop

  • Verkoop door Decathlon partner
  • Gratis retourneren binnen 30 dagen
  • Spaar 80 membership punten

Productbeschrijving

Slamm Classic V9 is een van de meest kosteneffectieve beginnersscooters op de markt. Geschikt voor skatepark en schansrijden, zodat je je beste trucs kunt doen.

Slamm heeft zijn reputatie opgebouwd door uitstekende onderdelen op zijn stuntstep te monteren en door zeer goede graphics. Het Britse merk heeft jarenlange ervaring in het ontwerpen van stuntstep en heeft zich bij het ontwerpen van zijn producten altijd gebaseerd op de plaatselijke rijdersscene.

Kenmerken :

Dek: 4. 5x19,5" Aluminium Bar: T-bar in versterkt staal 52x57cm Handgrepen : Tweekleurige Pro Swirl handgrepen met slagvaste uiteinden Halsketting aandraaien : 3 schroeven Headset: geïntegreerd en afgedicht Vork: Geperforeerde stalen vork zonder schroefdraad Rem: Staal composiet flex rem - koolstof Wielen: 100mm HR 88A Lagers: ABEC 9 chroom Scooter gewicht : 3. 80kg

Om te weten welke maat step je nodig hebt, hoef je alleen maar te weten dat het stuur tussen je heupen en je navel moet reiken, met je voeten op de grond. Daarom hoeft u alleen maar de lengte van uw voeten tot uw navel te meten, en u bent klaar!

Reviews

Overige informatie

Product samenstelling

6061 T6 aluminium, staal en nylon

VOORRAADADVIES

Wij adviseren u om uw stuntstep uit de buurt van vocht op te bergen.

GEBRUIKSAANWIJZING

Het gebruik van bescherming wordt aanbevolen

Juridische informatie

Deze scooter moet bij voorkeur worden gebruikt met beschermingen zoals een helm en kniebeschermers. Minderjarigen wordt sterk aangeraden om door een volwassene te worden begeleid bij het gebruik ervan.