SKANDIKA

Wiry - Hometrainer ergometer - 24 programma's - 32 weerstandsniveaus

349,00
Kleur: WIT
Exclusief online
Verkocht en verzonden door een partner van Decathlon
 • Geselecteerd door Decathlon
 • Enkel online te bestellen en retourneren
 • Retour minimaal 14 dagen
 • Levering uitsluitend aan huis

Wiry - Hometrainer ergometer - 24 programma's - 32 weerstandsniveaus - wit

Andere klanten kochten dit ook

Productbeschrijving

Skandika Wiry Ergometer Hometrainer wit

✔ SUPERIEURE TECHNOLOGIE: Het 11 kg vliegwielsysteem met fluisterstille riemaandrijving bied je een optimale krachtoverbrenging. De gesloten 3-delige trapas met hoogwaardige kogellagers zorgt voor een stabiel trapgevoel en is ontworpen voor langdurig gebruik. Het motorgestuurde magneetremsysteem en de 32 computergestuurde weerstandsniveaus maken een effectieve training thuis mogelijk en ondersteunen het bereiken van je trainingsdoelen.
✔ SMARTER: Een groot display geeft een goed overzicht van de relevante trainingsgegevens zoals tijd, snelheid, afstand RPM, calorieën, hartslag, lichaamsvet, watt, herstelpols. De Bluetooth-functie van de app-compatibele console biedt een optimale trainingsbelasting en een onderhoudende eenheid op je Wiry via fitness-apps zoals Kinomap en Delightech. De praktische tablethouder zorgt ervoor dat je je smartphone/tablet altijd goed in het zicht hebt.
✔ DE EXTRAS: Gratis Bluetooth hartslagband inbegrepen! Zowel de geïntegreerde handpulssensoren als de bijgeleverde borstband zijn ideaal voor het controleren van de hartslagtraining. Het comfortabele gelzadel met zijn extra dikke vulling bied je nog meer comfort, zodat ook langere trainingssessies geen probleem zijn.
✔ TRAININGSDIVERSITEIT: Een verscheidenheid aan vooraf ingestelde trainingsprogramma's wacht op je. Kies uit 24 individuele opties en bepaal welke workout voor je ideaal is. Afhankelijk van het programma kun je niet alleen je uithoudingsvermogen trainen, maar ook de kracht en coördinatie.
✔ GEBRUIKSFUNCTIES: Een stabiele constructie maakt van de Wiry een robuuste trainingspartner die is ontworpen voor een gebruikersgewicht tot 130 kg. Dankzij de transportwieltjes is hij nog kinderlijk eenvoudig te verstellen. De poten van de Wiry zijn ook verstelbaar om eventuele oneffenheden in de vloer te compenseren en zo optimale stabiliteit te bieden. Antislip pedalen zorgen voor een stevige grip. Afmetingen 102 x 51 x 132 cm.

Stabiele hometrainer

De stevige constructie maakt van de Wiry ergometer een robuuste trainingspartner die een gebruikersgewicht tot 130 kg kan dragen. Met zijn 102 x 51 x 132 cm blijft de hometrainer compact genoeg voor de huiskamer en hij biedt ruimte voor een maximale gebruikershoogte van 180 cm.

Multifunctionele computer

De gebruiksvriendelijke computer met groot LCD-display toont alle relevante gegevens in één oogopslag: Tijd, snelheid, afstand, rpm, calorieën, hartslag, lichaamsvet en herstelpols. 24 trainingsprogramma's betekenen uitstekende trainingsmogelijkheden voor zowel beginners als gevorderden.

Gevarieerde opleiding

De 24 trainingsprogramma's maken een individuele training mogelijk. Afhankelijk van het programma kan niet alleen het uithoudingsvermogen, maar ook kracht en coördinatie worden getraind, kunnen spieropbouw en gewichtsvermindering worden bevorderd en kunnen typische medische aandoeningen zoals rugpijn, alsook diabetes en hoge bloeddruk worden voorkomen.

Skandika x Kinomap

Train virtueel op verschillende plaatsen in de wereld met Kinomap. Met onze Skandika uitrusting kunnen 25 trainingsvideo's gedurende 1 jaar gratis worden gebruikt. Hiervoor bevat de "Gratis Afspeellijst" bv. 9 video's voor fietsen, 9 video's voor hardlopen & 7 video's voor roeien.

Trainingsuitrusting van hoge kwaliteit

Het 11 kg vliegwielsysteem met fluisterstille riemaandrijving biedt een optimale krachtoverbrenging. De gesloten 3-delige trapas met hoogwaardige kogellager zorgt voor een stabiel trapgevoel en is ontworpen voor langdurig gebruik.

Toezicht op de opleiding

De trainingsefficiëntie wordt verhoogd door real-time transmissie van de puls naar de multifunctionele computer. De gegevens worden geregistreerd en doorgegeven via de handpulssensoren. Bovendien maakt de geïntegreerde borstbandontvanger de koppeling met de bijgeleverde borstband mogelijk.

Slimme details

Het onderhoudsarme en fluisterstille magneetremsysteem en de 32 computergestuurde weerstandsniveaus maken ongecompliceerde training thuis mogelijk. De poten van de Wiry zijn ook verstelbaar om kleine oneffenheden in de vloer te compenseren. De ergometer heeft ook een tablethouder.

Transportwielen

De fitnessbike met een nettogewicht van 26 kg is uitgerust met twee transportwielen. Hierdoor is het trainingsmateriaal gemakkelijk op te bergen en is het dus ook perfect te gebruiken binnen de eigen vier muren.

Kenmerken:

 • LCD-display: tijd, snelheid, afstand, rpm, calorieën, hartslag, lichaamsvet, watt, herstelpols.
 • App compatibel met Kinomap en Delightech
 • Tablet/smartphone houder
 • 32 weerstandsniveaus en 24 trainingsprogramma's
 • 3-delig kogellagersysteem met vliegwielmassa van 11 kg
 • Polsslagmeting: radio-ontvanger voor borstband, handpulssensoren
 • Meegeleverde accessoires: borstriem
 • transportwielen
 • Max. gewicht gebruiker: 130 kg en max. Hoogte gebruiker: 180 cm
 • Afmetingen (LxBxH): 102 x 51 x 132 cm / Gewicht: 26 kg

Andere bekeken ook

Technische informatie

STAAT

Nieuw

REVIEWS

Loading

TECHNISCHE INFORMATIE

STAAT

Nieuw