SKANDIKA

Stof weerstand band set - 3 banden met 3 niveaus van weerstand

29,95
Kleur: LICHTGRIJS
Maat:
100 G
Thuisbezorging:

Beschikbaar
Verkocht en verstuurd door MAX TRADER

Stof weerstand band set - 3 anti-slip fitness banden met 3 niveaus van weerstand - opbergtas inbegrepen

 • Geselecteerd door Decathlon
 • Enkel online te bestellen en retourneren
 • Retour minimaal 14 dagen
 • Levering uitsluitend aan huis

Productbeschrijving

####Skandika Weerstandsbanden licht grijs (L), grijs (M), zwart (H)

 • ✔ 3 RESISTENTIENIVEAUS: De sportbanden hebben kleurgecodeerde weerstandsniveaus - Laag (13 kg, lichtgrijs), Gemiddeld (20 kg, grijs) en Hoog (27 kg, zwart). Dit betekent dat er voor elk fitnessniveau iets bij zit, van beginner tot ervaren sporter.
  • ✔ VOOR VEEL OEFENINGEN: Ter ondersteuning van de training worden de weerstandsbanden geleverd met een begeleidend boekje. Het boekje bevat veel voorkomende been- en kontbasisoefeningen om gemakkelijk te kunnen kopiëren.
   • ✔ ANTI-SLIP: De draden aan de binnenkant van de lussen voorkomen wegglijden en zorgen voor een perfecte houvast tijdens de training. Het materiaal van de draden is natuurlatex - zeer elastisch en huidvriendelijk.
    • ✔ LEVENSLANG & ROBUUST: De trainingsbanden zijn gemaakt van een hoogwaardige katoen-polyester mix en een speciale weeftechniek en zijn duurzaam en robuust. Alle drie de lusbanden hebben een lengte van 76 cm en zijn 8 cm breed.
     • ✔ COMPACT & EENVOUDIG TE VERZORGEN: Na de training kan de weerstandsband op 40 °C in de wasmachine worden gewassen, daarna gewoon weer worden opgerold en opgeborgen in de meegeleverde zak met luchtdoorlatend gaas. Fitnessbanden zijn gewoonweg perfect voor een effectieve workout thuis of op reis. Ze zijn goedkoop in aanschaf, klein en licht en kunnen gemakkelijk worden opgeborgen en vervoerd. Voor een overnachting in een hotel, voor een lunchpauze op kantoor of een picknick op het strand - deze banden kunnen niet alleen in de thuisgymnastiek worden gebruikt.

In een set van 3 bieden de Skandika fitnessbanden verschillende weerstandsniveaus, zodat er voor elk fitnessniveau de juiste band beschikbaar is. De banden zijn zogenoemde fitnesslussen of lusbanden, omdat zij gesloten zijn en niet extra hoeven te worden vastgezet of geknoopt.

Met weerstandsbanden kunnen veel oefeningen met lichaamsgewicht doeltreffender worden uitgevoerd, zonder dat grote fitnessapparaten nodig zijn en zonder de gewrichten te belasten. De Skandika textielbanden zijn perfect voor het intensiveren van veel gebruikelijke been- en kontoefeningen en voor het stabiliseren van het bovenlichaam.

De lichtgrijze band biedt weerstand tot 13 kg en is perfect voor beginners. Voor ervaren sporters is de donkergrijze band een goede keuze met een weerstand tot 20 kg en voor gevorderde sporters die een workout met maximale intensiteit willen, biedt de zwarte band het hoogste weerstandsniveau tot 27 kg.

Alle drie de banden hebben een lengte van 76 cm en zijn 8 cm breed. Gemaakt van een hoogwaardige katoen-polyester mix met behulp van een speciale weeftechniek, ze zijn duurzaam en robuust, terwijl ze prachtig gemakkelijk schoon te maken zijn. Ze kunnen op 40°C in de wasmachine worden gewassen (zonder bleekmiddel of wasverzachter, bij voorkeur in het sportkledingwasprogramma en beschermd in een wasnetje) en zijn ook geschikt voor de droogtrommel.

Aan de binnenkant van de banden zitten speciale draden van natuurlijke latex - zeer elastisch en vriendelijk voor de huid. Zij voorkomen dat de banden tijdens de training wegglijden en dragen zo bij tot een meer ontspannen en geconcentreerd trainingsgevoel.

Na de training kunnen de banden gewoon weer worden opgerold en opgeborgen in de praktische opbergtas. De tas is gemaakt van luchtdoorlatend netweefsel en zorgt voor een goede ventilatie en voorkomt onaangename geurtjes.

Praktisch, handig klein en uiterst effectief - de Skandika fitnessbanden zijn de perfecte aanvulling voor sporters van alle soorten.

Kenmerken:
- Antislip binnenzijde met natuurlijke latex draden
- 3 weerstandsniveaus: 13 kg / 20 kg / 27 kg
- Netzak inbegrepen
- Materiaal: katoen-polyester mix
- lengte: 76 cm
- breedte: 8 cm
- Machinewasbaar tot 40°C
- Droogtrommel
- Verpakkingsgrootte: 25 x 10 x 5 cm

Technische informatie

 • GEBRUIKSPLAATS BUITEN & BINNEN
 • LICHAAMSZONE HET HELE LICHAAM
 • Met greep NEE
 • Kracht 27 kg
 • FREQUENTIE ALLE FREQUENTIES
 • SPORTIEF NIVEAU ALLE NIVEAUS
 • STAAT Nieuw

REVIEWS

Loading

TECHNISCHE INFORMATIE

GEBRUIKSPLAATS

BUITEN & BINNEN

LICHAAMSZONE

HET HELE LICHAAM

Met greep

NEE

Kracht

27 kg

FREQUENTIE

ALLE FREQUENTIES

SPORTIEF NIVEAU

ALLE NIVEAUS

STAAT

Nieuw