SIMSON

Bidon Big Mouth 550 ml grijs/zwart

20,03
Kleur: GRIJS / ZWART / ZWART
Maat:
500ml

Aantal:

Thuisbezorging:

Beschikbaar
Verkocht en verstuurd door Le coq wielerartikelen

Bestel via de webshop van Decathlon deze bidon van het merk simson in de kleur grijs. Dit artikel wordt gratis verzonden.

  • Geselecteerd door Decathlon
  • Enkel online te bestellen en retourneren
  • Retour minimaal 14 dagen
  • Levering uitsluitend aan huis

Productbeschrijving

Op zoek naar een bidon? Dan ben je bij Decathlon als de online sportwinkel van België aan het juiste adres. Deze bidon big mouth 550 ml grijs/zwart is namelijk perfect voor iedere fietsfanaat. Dit artikel wordt geleverd in de kleur grijs. Meer informatie over dit artikel vind je hieronder. Heb je vragen? neem dan contact op met de klantenservice van Decathlon. Simson bidon big mouth basic 550ml zilver/zwart bidon big mouth ''basic'' , 550ml zwart/grijs simson big mouth bidon

de simson big mouth bidon is handig tijdens het fietsen of sporten. De afsluitbare trektuit heeft een luchtventiel dat opent door te knijpen in de fles en automatisch sluit. Hierdoor is de bidon eenvoudig met één hand te gebruiken, wel zo handig tijdens het fietsen! met de extra grote big mouth-opening breng je snel en eenvoudig je vochtbalans weer op peil.

Specificaties:
kleur: grijs/zwart
materiaal: kunststof
inhoud: 550 ml de simson bidon big mouth ''basic'' is handig tijdens het fietsen of sporten. De afsluitbare trektuit heeft een luchtventiel dat opent door te knijpen in de fles en automatisch sluit. Hierdoor is de bidon eenvoudig met één hand te gebruiken, wel zo handig tijdens het fietsen! met de extra grote big mouth opening breng je snel en eenvoudig je vochtbalans weer op peil. De bidon heeft een inhoud van 550ml. productspecificaties: inhoud 500ml extra grote big mout opening met een automatisch sluitend luchtventiel.

Technische informatie

STAAT

Nieuw

REVIEWS

Loading

TECHNISCHE INFORMATIE

STAAT

Nieuw