SIDI

Schoenen Sidi Wire 2 Carbon

317,99
Kleur: ZWART / ZWART / WIT
Maat:
Exclusief online
Verkocht en verstuurd door Shopping Factory
  • Geselecteerd door Decathlon
  • Enkel online te bestellen en retourneren
  • Retour minimaal 14 dagen
  • Levering uitsluitend aan huis

Deze schoenen zijn ideaal voor ervaren fietsers. Ze helpen u om tijdens lange ritten op de fiets optimaal te presteren.

Andere klanten kochten dit ook

Productbeschrijving

In 2019, een ander concentraat van lichtheid en technologie voor een schoen die 100% aanpasbaar is dankzij de talrijke verstel- en ventilatiesystemen.
Technologieën :

Techpro microvezel
Koolstofzool
zachte wreefsluiting 4
enkel tecno-3 duw systeem
verstelbaar hakbevestigingssysteem
sidi hielkap
vervangbaar hielstuk

SOFT INSTEP:

Het SOFT INSTEP CLOSING SYSTEM is een brede, anatomisch gebogen band in combinatie met een zacht, thermogevormd EVA-pad dat de druk gelijkmatig over de wreefzone verdeelt.
Het SOFT INSTEP CLOSING SYSTEM is aan beide zijden verstelbaar om de EVA pad perfect te centreren op een hoge of lage wreef. Het systeem maakt een hoge wreefverlenging overbodig. Het SOFT INSTEP SLUITINGSSYSTEEM is vervangbaar.

HIEL SIDI:

De versterkte hiel houdt de voet in een optimale positie en voorkomt dat de schoen vervormt door extreme prestaties of langdurige druk.

VERSTELBARE HAK:

De ADJUSTABLE HEEL RETENTION DEVICE verstevigt de bovenkant van de hielcup en verbetert de pasvorm door de achterkant van de schoen strak rond de hiel van de ruiter te sluiten. Deze functie spant de bovenkant van de shell zodat de hiel niet wegglijdt tijdens sprints of steile beklimmingen. Elke kant van de hiel kan onafhankelijk worden aangepast voor een perfecte pasvorm. Voor een aangepaste afstelling draait u de schroef in de richting van het + teken om de hielhouder vast te zetten en in de richting van het - teken om hem te openen. Lichtgewicht, gemakkelijk te gebruiken en vervangbaar.

Kenmerken:

Geslacht: Mannen
Type aandraaing: Kabel

Andere bekeken ook

REVIEWS

Loading