SIDAS

Skischoenen S-Pro Women

599,00 −58%
249,00
Kleur: Fuschia paars
Maat:
24.5cm
Thuisbezorging

Beschikbaar
Verkocht en verstuurd door SIDAS

Comfort en ondersteuning. Deze eersteklas laars zal alle vrouwelijke skiërs aanspreken die op zoek zijn naar een comfortabel, warm en duurzaam product dat geen concessies doet aan de prestaties.

  • Geselecteerd door Decathlon
  • Enkel online te bestellen en retourneren
  • Retour minimaal 14 dagen
  • Levering uitsluitend aan huis

Andere klanten kochten dit ook

Productbeschrijving

Comfort en ondersteuning. Deze eersteklas laars zal alle vrouwelijke skiërs aanspreken die op zoek zijn naar een comfortabel, warm en duurzaam product dat geen concessies doet aan de prestaties. Het is samengesteld uit een 100% thermovormbare Sidas-voering voor meer comfort en warmte, een hoogwaardige aanpasbare schaal voor optimale ondersteuning en een Sidas Booster Strap voor meer reactievermogen. De Sidas Booster Strap biedt optimale ondersteuning voor de bovenkant van de kraag en de tong met een groot gemak om aan te spannen. Een 3D-binnenzool zorgt voor extra comfort en precisie. Ontwikkeld in samenwerking met Salomon voor comfort en sensaties. Gewicht: 3.640 kg (paar in 24.5), Flex: 90, smalle breedte: 100 mm breed.

Andere bekeken ook

REVIEWS

Loading

OVERIGE INFORMATIE

Product samenstelling

Salomon Pro Woman shell. Thermovormbare Sidas boot liner. 3D Sidas inlegzool. Wordt geleverd met een Sidas Booster strap.