SEVYLOR

Opblaasbare kajak Tahaa Sevylor

€194,50

Opblaasbare kajak Tahaa Sevylor

Kleur: DONKERBLAUW / GRIJS / WIT

Aantal:
Out of stock

Alleen online: Verkocht en verstuurd door Dobeno

  • Verkoop door Decathlon partner
  • Gratis retourneren binnen 30 dagen
  • Spaar 195 membership punten

Productbeschrijving

Technische informatie

Afmetingen : 313x83x40cm Gewicht : 7.9kg Kleur : Blauw Materiaal : Kunststof

Met de Sevylor Tahaa opblaasbare kajak kun je genieten van leuke en avontuurlijke ervaringen met familie en vrienden. Het lichte gewicht in combinatie met het geïntegreerde rugzaksysteem maakt het gemakkelijk om aan de waterkant te komen, terwijl de Sevytest™ manometer duidelijk laat zien wanneer je de kajak op de juiste druk hebt gebracht voordat je op je wateravontuur vertrekt.

De producten hebben een ingebouwde Sevytest™ manometer die de druk meet voor nauwkeurig oppompen. De manometer vertelt je of je lucht moet toevoegen of verwijderen. Als het niveau in de groene zone staat, is de luchtdruk goed.

Het Boston ventiel is een tweedelig ventiel en alleen het bovenste deel hoeft te worden losgedraaid als het ventiel is opgeblazen. Dankzij een ventiel dat de lucht vasthoudt, loopt de binnenband niet leeg als de pomp wordt verwijderd. Om leeg te laten lopen, draai je gewoon het onderste deel van het ventiel los. Opblazen en leeg laten lopen gaat even snel als eenvoudig, dankzij de luchtregeling.

Kenmerken

Uitstekende stabiliteit dankzij de brede vorm 2 verwijderbare PVC opblaasbare stoelen Dekken aan de voor- en achterkant van de kajak Boston, Mini Boston en Mini double Lock ventielen voor eenvoudig opblazen en leeg laten lopen Rugzaksysteem voor eenvoudig vervoeren en opbergen Zeer efficiënt afvoersysteem Opblaasbare zijkamers Stevige binnenband voor de vloer 2 ergonomische handgrepen aan de voor- en achterkant voor eenvoudig transport Sevytest™: manometer om de druk gemakkelijk te controleren tijdens het oppompen

Technische informatie

Aantal personen: 2 Maximale belasting: 160 kg Compartimenten: 3 Afmetingen: 312cm * 92cm Gewicht: 7,9kg

Reviews

Overige informatie

Product samenstelling

Kunststof