SENZ SPORTS

Roeitrainer - R4000 - Roeitrainer

625,00 −20%
499,00

Kleur:

ZWART

Thuisbezorging:

Beschikbaar

Verkocht en verstuurd door Betersport

De Senz Sports R4000 is een nieuwe roeitrainer van Senz Sports die door middel van waterweerstand een unieke roeibeweging nabootst.

 • Geselecteerd door Decathlon
 • Enkel online te bestellen en retourneren
 • Retour minimaal 14 dagen
 • Levering uitsluitend aan huis

Productbeschrijving

De Senz Sports R4000 is een nieuwe roeitrainer van Senz Sports die door middel van waterweerstand een unieke roeibeweging nabootst. Het unieke van een waterroeitrainer is dat deze roeitrainer je het gevoel geeft dat je buiten aan het roeien bent. Niet alleen de waterweerstand zorgt hiervoor, ook het rustgevende geluid van het water draagt bij aan een natuurlijke roeiervaring.

Waterweerstand
De R4000 roeitrainer wordt aangedreven door een 'watertank'. De peddels in de watertank creëren de weerstand. Hoe harder je roeit, hoe meer weerstand je opbouwt en hoe zwaarder je dus gaat trainen. Train je op een lage intensiteit dan zal de weerstand dus minder zwaar zijn. Hierdoor is de Senz Sports waterroeitrainer niet uitgerust met een vast aantal weerstandsniveaus maar bepaal je als sporter je eigen weerstandsniveau. Dit maakt de Senz Sports R4000 geschikt voor een breed publiek en vormt deze roeitrainer een uitdaging voor zowel beginnende als ervaren sporters.

Materiaal
De R4000 waterroeitrainer heeft een stevig aluminium frame. Hierdoor is het frame relatief licht in gewicht, maar toch zeer sterk en stevig. Het zitvlak is gemaakt van foam leer wat zorgt voor een comfortabele zithouding gedurende je hele training. Ook de handgreep is voorzien van een foamlaag voor een aangename grip. Tevens is de roeitrainer opklapbaar, waardoor deze gemakkelijk kan worden opgeborgen.

Trainingscomputer
Via het display op de trainingscomputer van de R4000 lees je alle trainingsgegevens van je workout af. Af te lezen gegevens zijn trainingstijd, afstand, snelheid, verbrande calorieën en aantal roeislagen.

Conclusie
Met de R4000 brengt Senz Sports een goede en betaalbare roeitrainer met waterweerstand op de markt die geschikt is voor intensief thuisgbruik. De Senz Sports R4000 is een stevige en sterke roeitrainer die dankzij de waterweerstand een natuurlijke roeibeleving en roeiervaring nabootst. De Senz Sports R4000 is geschikt voor zowel de beginnend als meer ervaren sporter.

Technische informatie

 • AANTAL PROGRAMMA'S Geen programma
 • TYPE WEERSTAND Waterbestendig
 • BREEDTE 50 cm
 • HOOGTE 58 cm
 • LENGTE 198 cm
 • SPORTIEF NIVEAU ERVAREN
 • STAAT Nieuw

REVIEWS

Loading

TECHNISCHE INFORMATIE

AANTAL PROGRAMMA'S

Geen programma

TYPE WEERSTAND

Waterbestendig

BREEDTE

50 cm

HOOGTE

58 cm

LENGTE

198 cm

SPORTIEF NIVEAU

ERVAREN

STAAT

Nieuw