SAMARALI

Samarali Yogablokken kurk - 2 stuks

29,99
Kleur: BEIGE

Aantal:

Thuisbezorging:

Beschikbaar
Verkocht en verstuurd door SAMARALI

Deze yogablokken zijn gemaakt van 100% Portugese kurk, comfortabel, antislip en een duurzamer alternatief voor bestaande yogablokken.

  • Geselecteerd door Decathlon
  • Enkel online te bestellen en retourneren
  • Retour minimaal 14 dagen
  • Levering uitsluitend aan huis

Productbeschrijving

COMFORT - Vanwege zijn lichtgewicht eigenschappen is dit yogablok niet alleen handig in huis, maar kan het gemakkelijk mee worden genomen. Het oppervlak van het yogablok is niet alleen antislip, maar ook zeer aangenaam voor de huid door het natuurlijke materiaal dat voor de productie wordt gebruikt.
STABIEL - Dit blok is het perfecte hulpmiddel om je te helpen tijdens je yoga-oefeningen. Het is breed genoeg om ondersteuning te bieden bij balanceringsoefeningen en ondersteuning van de (onder)rug tijdens liggende oefeningen, maar door de kurk glipt het blok niet zomaar uit uw handen. De afgeronde randen liggen goed in de hand, waardoor drukpunten worden voorkomen.
HERNIEUWBAAR MATERIAAL - Het gebruikte kurk groeit na de oogst opnieuw aan dezelfde boom, waardoor het een natuurlijk hernieuwbaar materiaal is. Naast het gebruik van alleen papieren verpakking en verzending in papieren verpakkingen, helpt het bij ons doel om onze impact op het milieu te verminderen.
GETEST OP FUNCTIONALITEIT EN KWALITEIT - Voordat we onze producten op de markt brengen testen we ze altijd op kwaliteit, functionaliteit en milieuvriendelijkheid met onze gemeenschap van yogi's en fitnessleraren. Door dit te doen, willen we ervoor zorgen dat onze producten lang meegaan en aan uw verwachtingen voldoen.

SPECIFICATIES:
Afmeting: 22,5 x 11,5 x 7,5 cm (lengte x breedte x hoogte)

Technische informatie

  • BREEDTE 15 cm
  • HOOGTE 7.5 cm
  • LENGTE 22.7 cm
  • STAAT Nieuw

REVIEWS

Loading

TECHNISCHE INFORMATIE

BREEDTE

15 cm

HOOGTE

7.5 cm

LENGTE

22.7 cm

STAAT

Nieuw

OVERIGE INFORMATIE

Product samenstelling

Kurk