SALTA

Trampoline beschermhoes - Afdekhoes - 305 cm - Zwart

€81,95

Met de Salta afdekhoes bescherm je je trampoline tegen vele weersinvloeden. Gebruik je je trampoline een tijdje niet omdat bijvoorbeeld de herfst- of winterperiode is aangebroken of wil je je trampoli

Kleur: ZWART

Aantal:
Bezorging:

Alleen online: Verkocht en verstuurd door Fitwinkel - Sporttrader

  • Verkoop door Decathlon partner
  • Gratis retourneren binnen 30 dagen
  • Spaar 82 membership punten

Productbeschrijving

Met de Salta afdekhoes bescherm je je trampoline tegen vele weersinvloeden.

Gebruik je je trampoline een tijdje niet omdat bijvoorbeeld de herfst- of winterperiode is aangebroken of wil je je trampoline beschermen tegen bladeren en vuil? Dek jouw trampoline dan af met deze Salta afdekhoes

Verschillende maten en vormen De hoes is geschikt voor zowel trampolines op poten als voor ingegraven trampolines en is voor ronde en rechthoekige trampolines in verschillende afmetingen verkrijgbaar. Zie hieronder de maten trampoline hoezen die Salta aanbiedt:

• Ronde trampolines: 183, 213, 244, 251, 305, 366, 396 en 427 cm. • Rechthoekige trampolines: 214 x 153, 305 x 214, 366 x 214, 396 x 244, 427 x 244 cm.

Materiaal van goede kwaliteit Door het gebruik van hoogwaardig PVC materiaal, is de trampolinehoes goed bestand tegen regen, sneeuw, ijs en zonlicht, maar ook tegen vuil zoals bladeren, takjes en zand. De Salta afdekhoes zorgt er tevens voor dat de beschermrand van de trampoline zich niet vol trekt met water. Door de afwatering gaatjes in de beschermhoes wordt het water naar het midden van de trampoline geleid en kan het water door de springmat weglopen. Zo zal er geen plas water op de trampoline ontstaan.

Eenvoudige bevestiging De hoes is gemakkelijk te bevestigen om de trampoline middels de bijgeleverde elastieken bandjes en past ook op een trampoline met veiligheidsnet.

Reviews