ROCKERZ FITNESS

Foamroller - Voor herstel en triggerpoint van de spieren - Met opbergtas - Rose

€24,95

Rol je spierpijn erzo uit met onze foam roller!

Kleur: Roze

Aantal:
Bezorging:

Alleen online: Verkocht en verstuurd door Rockerz

  • Verkoop door Decathlon partner
  • Gratis retourneren binnen 30 dagen
  • Spaar 25 membership punten

Productbeschrijving

Heb je last van spierpijn of stijve spieren? Ben je aan het herstellen van een blessure? Of wil je juist een blessure voorkomen? Met deze Rockerz Fitness Foam Roller masseer je zelf je stijve spieren los waardoor je spieren sneller herstellen en waarbij je jouw beweeglijkheid vergroot. Deze massage roller is uitermate geschikt voor iedereen die aan fitness/sport doet of een zittend beroep heeft.

Triggerpoints masseren met de foam roller De foamroller van Rockerz Fitness is uitermate geschikt voor het masseren van triggerpoints. Triggerpoints zijn verhardingen in de spieren en daardoor vaak pijnlijk. Door met de foamroller over de triggerpoints te rollen creëer je druk op de spieren en het omliggende weefsel. Dit wordt ook wel de fasciae genoemd en bestaat uit bindweefsel. De triggerpoint foamroller helpt bij het oplossen van knopen en gaat spierverklevingen in het spierweefsel te lijf. Dit zorgt voor een betere bloedcirculatie in de spieren waardoor deze weer hun normale functie terugkrijgen. Het foam (schuim) van de roller is zo ontworpen dat het goed bij het lichaam past en zorgt voor de juiste stimulans.

De foam roller heeft drie triggerpoint niveaus. Hiermee bepaal jezelf de intensiteit:

1.) Intens -> Voelt aan als een stevige massage met duimen 2.) Medium -> Voelt aan als een massage met vingers 3.) Light -> Voelt aan als een massage met de handpalm

Deze Foam Roller van Rockerz Fitness is dé ideale manier om zelf je spieren en bindweefsel te masseren. Bestel hem nu!

Gebruik van de foam roller Leg de foamroller op de grond en ga zelf met de te behandelen spier of spiergroep op de roller liggen. Rol vervolgens langzaam over de spier(en) heen. Begin rustig met lichte druk en voer de druk vervolgens geleidelijk op. Zorg dat je de spier of spiergroep vindt die pijnlijk of stijf is en rol hier langzaam overheen. Probeer daarbij zoveel mogelijk te ontspannen. Rol niet direct over botten, gewrichten, nek en onderrug. De Rockerz Fitness Foam Roller haalt tijdens de massage verdikkingen in het zachte weefsel weg, waardoor spieren meer bewegingsruimte krijgen.

Breed inzetbare tool Deze Fitness roller van Rockerz Fitness is een ideale tool om toe te voegen aan je warming-up of cooling-down of om te gebruiken voor zelfmassage. De roller kan ook gebruikt worden voor het verbeteren van stabiliteit, kracht en balans. Maar ook als je voor je werk veel zit dan is deze massage roller perfect geschikt om je houding te verbeteren en onder andere de bovenrug te ontspannen. De roller heeft een uitgehold midden. Hierdoor is de roller erg licht. En met de handige draagtas kun je de foamroller makkelijk meenemen naar de sportschool, fysiotherapeut of revalidatie therapie.

De voordelen van de veelzijdige Rockerz Fitness Foam Roller ✔ Multifunctioneel: gebruiken voor, tijdens of na de training ✔ Voor flexibiliteit, stabiliteit, mobiliteit, kracht en balanstraining ✔ Stimuleert bloedcirculatie ✔ Voorkom of herstel blessures ✔ Vermindert spierpijn of rugpijn ✔ Te gebruiken bij fitness, krachttraining, yoga, pilates, etc. ✔ Versterkte anti-slip randen ✔ Licht van gewicht ✔ Inclusief handige draagtas ✔ Inclusief instructiekaart met oefeningen ✔ Beschikbaar in verschillende kleuren (blauw, roze en zwart)

Inhoud verpakking ➜ 1 x Foam roller ➜ 1 x Handige draagtas ➜ 1 x Instructiekaart met oefeningen

Specificaties ▶ Afmeting: 33 x 13 cm ▶ Vorm: Cilinder ▶ Diameter: 13 cm ▶ Gewicht: 787 g ▶ Materiaal: Kunststof ▶ Verpakkingsafmeting: 169 x 150 x 380 mm (b x h x l)

Reviews

Video

Overige informatie

Product samenstelling

Kunststof