ROCKERZ FITNESS

Fitnessbal - Yoga bal - Gymbal - Zitbal - 75 cm - Kleur: Grijs

€24,95

Train je core stabiliteit met deze fitnessbal tevens ideaal tijdens zwangerschap

Kleur: Donkergrijs
Exclusief online
Verkocht en verstuurd door Rockerz Fitness

Productbeschrijving

Thuis je fitnessoefeningen doen? Comfortabel zitten tijdens het thuiswerken? Of je zwangerschap comfortabeler maken? Met deze makkelijk opblaasbare Rockerz Yoga Bal verbeter je jouw coördinatie, balans en kracht tijdens het werken of sporten en zorg je voor een prettige zwangerschap. Yoga, fitness of revalidatie
Deze veelzijdige bal van Rockerz Fitness is er niet alleen voor yoga, want het is ook een fitness bal, gym bal en een pilates bal. De bal wordt namelijk ook veel gebruikt voor fitness- en pilates oefeningen, zowel thuis als in de sportschool. Doordat de bal op veel manieren inzetbaar is, kan je er je buik, benen, billen, armen en rug uitstekend mee trainen. De hoeveelheid aan oefeningen is ontelbaar. De fitnessbal is makkelijk in gebruik en licht van gewicht. Ook wordt hij vaak gebruikt bij revalidatie-oefeningen om na een blessure de stabiliteit en kracht in de spieren terug te trainen.

De bal is gemaakt van huidvriendelijk PVC en hypoallergeen materiaal. Wel zo prettig! Bestel hem nu!

Vervangende bureaustoel voor het thuiswerken
Werk je veel thuis? Of gewoon op kantoor? En zit je veel achter je bureau? Dan is een goede houding heel belangrijk voor je lichaam. Wanneer je op de Rockerz Yoga Bal zit, in plaats van op je eetkamer- of bureaustoel, dan zit je én comfortabel én je lichaam is, zonder dat je het doorhebt, stabiliteit en de coördinatie aan het trainen. Doordat je lichaam constant die nieuwe balans moet zoeken, train je automatisch alle kleine spiertjes in je lichaam. En dat door alleen maar te zitten!

ℹTIP: Zorg ervoor dat als je op de geboortebal zit tijdens je zwangerschap dat je heupen hoger zijn dan je knieën. Dit zorgt voor de meest optimale positie voor de baby.

ℹCadeautip: Voor alle mannen, dit is het ideale cadeau om te geven aan je zwangere vrouw.

Technische informatie

  • GEBRUIKSPLAATS BINNEN
  • LICHAAMSZONE HET HELE LICHAAM
  • Met greep NEE
  • BREEDTE 75 cm
  • DOELEN Stretching
  • DIGITALE CONSOLE 75 cm
  • HOOGTE 75 cm
  • LENGTE 75 cm
  • SPORTIEF NIVEAU ALLE NIVEAUS

REVIEWS

Loading

TECHNISCHE INFORMATIE

GEBRUIKSPLAATS

BINNEN

LICHAAMSZONE

HET HELE LICHAAM

Met greep

NEE

BREEDTE

75 cm

DOELEN

Stretching

DIGITALE CONSOLE

75 cm

HOOGTE

75 cm

LENGTE

75 cm

SPORTIEF NIVEAU

ALLE NIVEAUS