PRO SPORT LIGHTS

Momentsleutel Fietsgereedschap 1/4 - Fiets 2/24Nm - Draaimomentsleutel

€77,99
€100,00 -22%

Monteren met het juiste gereedschap kan veel besparen. Je fiets monteren met de juiste waardes uitgedrukt in Newtonmeter is zeer belangrijk. Dit is vooral belangrijk voor carbon componenten.

Kleur: BLAUW / ZILVER

Aantal:

Alleen online: Verkocht en verstuurd door Pro Sport Lights

  • Verkoop door Decathlon partner
  • Gratis retourneren binnen 30 dagen
  • Spaar 78 membership punten

Productbeschrijving

Je fiets monteren met de juiste waardes uitgedrukt in Newtonmeter is zeer belangrijk. Dit is vooral belangrijk voor carbon componenten, zoals stuur, stuurpen en zadels die erg gevoelig zijn voor té vast aangedraaide schroeven.

Een stuurpen is bijvoorbeeld 7Nm (zie video)

Welke Bits zijn er meegeleverd 1x Verlengstuk 1/4" 3x Kruiskop Phillips Bit - PH1 - PH2 - PH3 3x Torx T20 - T25 - T30 7x Zeskantige inbussleutel 2.5 - 3 - 4 - 5 - 6 - 8 - 10

Je fiets is duur en deze tool is belangrijk om schade te voorkomen aan je fiets

Je wil niet hebben dat je stuurpen van aluminium of carbon of andere materialen breekt door deze te hard of zacht aan te spannen.

Kenmerken Eco Friendly - duurzaam RVS (roest vrij staal) Instelbaar 2 tot 24 Nm per 0.2Nm precies Sleutel moet altijd op het handvat vastgenomen worden

Door toepassing van geavanceerde technieken en hoogwaardige materialen, worden aan montagegereedschappen hoge eisen gesteld. Een momentsleutel behoort tegenwoordig tot hetstandaard gereedschap van elke monteur. Om zeker te weten dat alle boutverbindingen goed vastzitten kan men ze met een momentsleutel op de juiste waar- de vastzetten.

Instelling aanhaalmoment

Uiteraard is het voor het verkrijgen van de juiste instelling ook van belang dat de juiste waarde op de schaal goed te vinden, deze momentsleutel is geijkt en kan je precies per 0.2Nm instellen.

De schaal is duidelijk en overzichtelijk

Draag zorg voor je fietsgereedschap Momentsleutel De momentsleutel is een meetinstrumenten dient als zodanig behandeld te worden. Hij mag dus eigenlijk niet met de rest van het gereedschap in een kist worden gegooid, maar moet eigenlijk in een apart koffertje of kistje opgeborgen

worden. Vandaar dat wij veel waarde hechten aan de verpakking waarin de sleutel geleverd wordt. Bij ons is dat een mooie kunststof koffer.

Bestel vandaag en eerstdaags kan je je fiets monteren met de voorgeschreven waarden.

Reviews

Overige informatie

Product samenstelling

Chroom