POLISPORT

Polisport Bidon met schroefdop S600 600 ml zwart/zwart/wit

€19,95

Polisport S600: de trendy schroeffles voor optimale hydratatie tijdens trainingen en wedstrijden. Met groot drinkventiel, brede opening en lekvrije dop. BPA-vrij.

Kleur: ZWART / ZWART

600ML
Aantal:

Alleen online: Verkocht en verstuurd door Dobeno

  • Verkoop door Decathlon partner
  • Gratis retourneren binnen 30 dagen
  • Spaar 20 membership punten

Productbeschrijving

de nieuwe trendy schroeffles van polisport is perfect om jezelf gehydrateerd te houden tijdens je training of wedstrijd. Met een koel en chique ontwerp, is de s600 voorzien van een grote opening waardoor bijvullen, schoonmaken en het maken van energetische mengsels heel handig is. Het flesontwerp bevat ook een schaalafdruk om de resterende vloeistof in de fles te controleren (alleen de transparante versies) of om je te helpen met jouw mengsels. Daarnaast heeft de fles een groot drinkventiel waarmee je de vloeistofstroom kunt beheersen en aanpassen aan jouw behoefte aan hydratatie. Het ventiel kan worden vergrendeld om accidentele lekken tijdens het transport te voorkomen. Gemaakt van een zacht materiaal dat geoptimaliseerd is voor een perfecte kneep, is de fles ideaal voor fietsen.

- merk: polisport
- categorie: bidon
- **Model:** s600
- inhoud: 600ml
- **Kleur:** zwart/zwart/wit

polisport bidon s600 is voorzien van een schroefdop en extra brede opening (60mm). De lockout dop voorkomt lekken en de fles is bpa-vrij.

Reviews